Zweedse formule met ureum voor gezonde, zachte & mooie voeten

Zweedse formule met ureum voor gezonde, zachte & mooie voeten

In ons leven lopen we zo’n vier keer de aarde rond. Door het zetten van die pak ‘m beet drie miljard stappen kunnen je voeten soms wel wat extra verzorging gebruiken. Maar liefst 75% van de Nederlanders heeft wel eens last van de voeten – ze zijn droog, er ontstaat eelt of de hielen krijgen kloofjes. Om ze fit en gezond te houden zijn er vanaf half april twee gloednieuwe voetproducten verkrijgbaar, rechtstreeks uit Scandinavië. CCS® is een Zweeds merk dat werkt op basis van een speciale formule met ureum die de huid verzacht, voedt en de natuurlijke huidbarrière versterkt. Ureum komt van nature voor in de opperhuid, waar het helpt om vocht vast te houden. Voor de dagelijkse verzorging is er CCS® Voetcrème, droge en gebarsten hielen worden weer zacht en mooi met CCS® Hielklovenzalf. Zo kunnen je voeten zonder problemen hun wereldreis voortzetten.

Klinisch bewezen werking met ureum

CCS® introduceert twee producten in ons land: een voetcrème voor de dagelijkse verzorging en een hielklovenzalf voor voeten die extra verzorging nodig hebben. Ureum is een belangrijk bestanddeel in beide producten. Dit natuurlijke ingrediënt helpt de opperhuid bij het vasthouden van vocht, wat zorgt voor een diepe hydratatie. De voetcrème is een drie-in-
een formule met 10% ureum die verzachtend en voedend werkt en tegelijkertijd de beschermende barrière van de huid versterkt. Regelmatig gebruik zorgt voor zachte, gladde voeten en de werking is klinisch bewezen. De hielklovenzalf is speciaal ontwikkeld voor droge hielen met harde huid, eelt en kloofjes. De formule bevat een hoge dosering van 25% ureum en exfolieert, hydrateert, verzacht en versterkt de huidbarrière. Het eerste resultaat is zichtbaar na drie dagen, na zeven dagen treedt een duidelijke verbetering op. Beide crèmes zijn goed smeerbaar en hebben een aantrekkelijke geur.

Meer onderdelen dan een iPhone

Je voeten dragen je elke dag, dus dat ze sterk zijn is geen verrassing. Wat je misschien niet verwacht is dat ze al na drie meter rennen het gewicht van een olifant hebben gedragen. Bij elke stap die je zet, landt twee keer je lichaamsgewicht op je voet. Als je rent is dat nog eens zes keer zoveel – dan heb je die olifant zo bij elkaar gejogd. Ook leuk om te weten: een kwart
van alle botten in je lichaam zit in je voeten – twee keer zoveel onderdelen als in een iPhone. Om je voeten gezond te houden is het belangrijk dat ze schoon, droog en gehydrateerd blijven. Voor de een is dat nog belangrijker dan voor de ander. Zo kunnen bij diabetici bloedvaatjes beschadigd raken, waardoor het bloed minder goed door benen en voeten stroomt, met problemen als ontstekingen en zweertjes op de voeten tot gevolg. De producten van CCS® worden aangeraden door podologen en zijn geschikt voor diabetici.

Prijs en verkrijgbaarheid

De producten van CCS zijn vanaf 15 april 2021 in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en via www.ccsvoetverzorging.nl (vanaf week 12). De verkoopadviesprijs van zowel de voetencrème als de hielklovenzalf is € 9,99 per tube.

Over CCS®

CCS® is een Zweeds merk gespecialiseerd in voetverzorging. Het bedrijf werd opgericht in 1979 en ontwikkelt innovatieve kwaliteitsproducten voor zowel de dagelijkse verzorging van de voeten als voor het behandelen van specifieke problemen. Met veertig jaar ervaring in voetverzorging, mag CCS zich met recht een expert noemen. De producten van CCS worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden en samengesteld op basis van farmaceutische kennis en expertise. Het gebruik van de crèmes wordt aangeraden door podologen en ze zijn geschikt voor diabetici. CCS Voetcrème is de meest verkochte voetcrème in zowel Zweden als het Verenigd Koninkrijk.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed