BEAUTY TRADE SPECIAL 2019 DEED JAARBEURS BRUISEN

BEAUTY TRADE SPECIAL 2019 DEED JAARBEURS BRUISEN

Het staat in de branche inmiddels te boek als hét beauty event van het voorjaar in de Benelux: Beauty Trade Special trok ook afgelopen weekend weer veel professionals naar de Utrechtse Jaarbeurs. Om goede zaken te doen, maar ook om zich te laten inspireren, kennis op te doen en zich te laten bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in het vak.

Maar liefst 14.200 beauty professionals besloten ondanks het mooie lenteweer het populaire high class beauty event te bezoeken. Gezien hun vele positieve reacties heeft Beauty Trade Special de verwachtingen van een premium beauty event meer dan waargemaakt. In de stijlvol ingerichte beurshallen heerste een gezellige drukte en was er veel belangstelling voor alle dynamische demonstraties en presentaties op de beursvloer – de plek waar ook veel ruimte was voor het aanhalen van bestaande contacten en nieuwe inspirerende ontmoetingen. Al dan niet onder het genot van de originele en goed verzorgde foods & drinks. De bezoekers prezen het grote en brede aanbod van exposanten, de uitstraling van de beurs en de praktische beursapp.

Kennistheaters

Voor iedere professional is bijblijven op zijn/haar vakgebied een must. Evenals vorig jaar was er daarom grote belangstelling voor het uitgebreide programma van lezingen, presentaties en workshops in nu maar liefst zes verschillende theaters – één van de highlights op de beurs. Veel waardering was er voor de kwaliteit van het programma en het feit dat er tips en adviezen werden aangereikt waar de bezoekers echt iets aan hadden.

Favoriete nieuwkomers

Zoals op Beauty Trade Special te zien was, worden in de beauty branche jaarlijks veel nieuwe producten, diensten en apparaten geïntroduceerd. Maar welke daarvan worden nu het meest gewaardeerd? Antwoord op die vraag kwam ook dit jaar via de verkiezing Professional Beauty Product of the Year. Bezoekers van beurs konden op de beursvloer stemmen op hun favoriete nieuwkomers en dat werd ook veelvuldig gedaan. De winnende introducties worden komende zondag 14 april bekend gemaakt tijdens het Beauty Award Gala in Nieuwegein.

Next: Beauty Trade Festival!

Zelfde klasse, andere sfeer: na deze geslaagde editie van Beauty Trade Special richt de organisatie van het event zich nu op de Beauty Trade Festival. Dit event staat dit jaar gepland op 28, 29 en 30 september – eveneens in de Jaarbeurs.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed