Word jij een van de nieuwe Hair Talents?

Word jij een van de nieuwe Hair Talents?

Nog even en dan schitteren ze op het podium van de Haarmodelijn – naast verschillende topkappers-: de eerste vier Hair Talents die hun carrière een boost gaven via de nieuwe competitie voor aanstormende podiumkappers en educators. Heb jij ook ambities in die richting? Pak dan nu je kans! Want op 3 oktober start de inschrijving voor de volgende jaargang. Aarzel niet en doe mee!

Wat hebben ze de afgelopen periode veel geleerd, de vier kersverse Hair Talents! Ze volgden bijvoorbeeld een intensief coachingsprogramma via Pivot Point en kregen onder meer training van topkappers Natasja Keijzer en Yolly ten Koppel. Ook een mediatraining maakte deel uit van hun programma. “Ik vond het superleuk en leerzaam”, blikt Hair Talent Sharon Westerbeek terug. “Het motiveert je om steeds beter te worden in je vak. Ik kijk er erg naar uit om verder te komen en uiteindelijk op het podium te staan en trainingen te geven.” Dat gaat dus binnenkort gebeuren, en wel tijdens de showcase van de Haarmodelijn najaar/winter 2022-2023 op 3 oktober in het Beatrix Theater te Utrecht. “Megaspannend”, vindt Hair Talent Jilke Heslinga. “Maar ik kijk er ontzettend naar uit en ben blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan!”

Volgende editie

Door de jaren heen hebben veel kappers aan de Haarmodelijn meegewerkt: stuk voor stuk kappers met passie die graag hun kennis en creativiteit delen met hun vakgenoten. Via de Hair Talent competitie is de organisatie op zoek naar jonge talenten met diezelfde drive en een vernieuwende kijk op het kappersvak die zij graag met hun vakgenoten willen delen. Denk jij: “Hé, dat gaat over mij?” Meld je dan snel aan voor de volgende Hair Talent editie.

Hoe werkt het?

Maak met een mobiele telefoon een video van maximaal 5 minuten. In dit filmpje vertel je kort wat je motivatie is om mee te doen én je laat je een techniek zien op een oefenkop. Leg daarbij duidelijk uit wat je aan het doen bent. Een professionele jury beoordeelt alle video’s. Deze bestaat uit de producenten van de Haarmodelijn en een aantal bekende kappers die ruimschoots hun sporen verdiend hebben met het geven van shows en workshops. Ben je een van de juryfavorieten, dan word je uitgenodigd voor een korte presentatie waarbij je aan een select publiek live je talenten laat zien. Als de jury het daarna nog steeds ziet zitten met jou, dan krijg je een uitgebreid trainingsprogramma aangeboden dat jou helemaal klaarstoomt voor presentaties op het podium of educatieve sessies aan groepen. Hoe tof is dat?

Aanmelden

Dus heb jij lef, creativiteit én zin om je carrière naar een nieuw level te brengen? Doe dan mee aan de Hair Talent competitie! De enige voorwaarde is dat je drie jaar of langer je diploma hebt en werkzaam bent in de kappersbranche. Aanmelden doe je via info@haarmodelijn.nl, inzenden kan tot 16 december. Vergeet niet je voor- en achternaam, je leeftijd, je opleiding en werkplek, je mobiele nummer en je mailadres te vermelden.

Hair Talent is een initiatief van de producenten van de Haarmodelijn en Ministry of Beauty in samenwerking met Pivot Point Benelux en Pivot Point International. Voor meer info en voorwaarden, zie www.haarmodelijn.nl

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed