Nieuwe naamgever voor verkiezing

Nieuwe naamgever voor verkiezing

5 maart aanstaande wordt er gestart met de zoektocht naar de leukste kapsalons en ZZP Kappers in hun gemeente. Zowel de categorie Kapsalons als de categorie ZZP Kappers groeit al jaren op rij.

De categorie ZPP Kappers maakt voor de 3e keer in successie deel uit van de verkiezing en groeit als kool. “We zijn dan ook blij om te kunnen melden dat dit wordt opgemerkt door de branche en dat we hier samen met Kapperskorting.com een meerjarige visie op hebben ontwikkeld. aldus Wilfred Romijn van Vote Company dat de verkiezing organiseert. “De komende 2 edities worden dan ook mogelijk gemaakt door Kapperskorting.com. In 2018 verbond deze partner zich al aan de verkiezing. Dat beviel van beide kanten goed en daarom breiden we in 2019 en 2020 de samenwerking verder uit.”

Kapperskorting.com is al jarenlang dé online groothandel voor professionals, dus logischerwijs de perfecte partner voor ZZP’ers. “Naast onze bomvolle webshop met scherp geprijsde producten faciliteert Kapperskorting.com de ZZP’er. Dit doen we op het gebied van, onder andere, inspiratie (via blogs, vlogs en een eigen magazine) en cursussen (in het Haibu Experience Center te Amersfoort)”, aldus Kayo Klein Obbink van Kapperskorting.com. Kayo vervolgt; “door hoofdsponsor te zijn van deze verkiezing biedt Kapperskorting.com nét dat extra steuntje in de rug.”

De Award Uitreiking van de verkiezing vindt plaats op 26 mei 2019 tijdens The Hair X-perience. Alle kapsalons en ZPP kappers die gemeentewinnaar worden kunnen daar met hun Award op de foto met Maik de Boer.

Organisatie

De Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon wordt mogelijk gemaakt door de partners The Hair X-perience, Kapperskorting.com en Top Hair. De uitvoering is in handen van Vote Company dat voornamelijk verkiezingen in opdracht realiseert. Voorbeelden daar van zijn de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en de MBK Innovatie Top 100 Publieksprijs.

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed