Haartransplantatie in het buitenland

Haartransplantatie in het buitenland

Ongetwijfeld krijg je ook te maken met cliënten die een haartransplantatie overwegen. Ze vragen dan aan jou advies. Hierbij wat informatie die je aan je cliënt kan aanraden. Speciaal de vragenlijst over haartransplantatie zal op prijs worden gesteld.

In ieder land worden haartransplantaties gedaan. De artsen die die behandeling uitvoeren zijn, net zoals in Nederland, bekwaam of minder bekwaam of soms zelfs slecht.

De kosten

Omdat de kosten in het buitenland veelal goedkoper zijn kan de prijs voor veel mensen een reden zijn om naar het buitenland te gaan.  Op zichzelf hoeft dat geen probleem te zijn maar voordat je die keuze voor het buitenland maak zijn er wel een aantal zaken waarop je moet letten.

De handelwijze van Hans J. Diks

Toen ik als eerste in Nederland haartransplantaties (1978) ging aanbieden had ik nog geen eigen kliniek. Als eerste kreeg ik een langdurige opleiding in Engeland bij de Hunting kliniek van Dr. Peter Riley. Pas daarna kon ik in Nederland consulten gaan doen voor een haartransplantatie in Engeland.

Wat kwam er na de opleiding

Na die opleiding werden er twee voorwaarden ingebouwd om het direct het maximale resultaat te krijgen.

  1. Iedere maand kwam Dr. Peter Riley een weekend over naar Nederland om mijn consult uitkomsten met de desbetreffende cliënt door te nemen en geloof mij, in het begin had hij zeker nog wat aanmerkingen op mijn consulten.

Pas na het tweede consult in Nederland, nu samen met Dr. Peter Riley, kon    de cliënt beslissen om tot behandeling over te gaan, Niet eerder dus.

  1. Als de cliënt na de behandeling weer terug was in Nederland stond er altijd een Nederlandse arts klaar om de nazorg te behandelen.

In 1980 opende ik mijn eigen kliniek, ook weer samen met Dr. Peter Riley, waar ik zelf ook 2 haartransplantaties heb ondergaan. (1990 en 1995)

Wat moet jij doen

Kijk of die buitenlandse kliniek jou dezelfde service kan geven voordat je tot een behandeling wilt overgaan.  Ik vind dit essentieel om problemen te voorkomen.

De vragenlijst

Om je helpen bij jouw keuze voor de juiste kliniek heb ik een vragenlijst samengesteld om die met die kliniek door te nemen. Ik adviseer ook om minstens 3 klinieken te bezoeken voordat je een behandel beslissing neem.

In mijn tijd was dat moeilijk omdat ik de eerste was maar nu zijn er tientallen klinieken waar je terecht kan.

Die vragenlijst is gratis en kan je aanvragen op Hans@haarproblemen.nl.

 

Meer lezen? Lees Hairbusters!
www.haarproblemen.nl/boeken

 

 

Gegroet,
Hans J. Diks

Hans J. Diks

Hans J. Diks is dé expert in haarproblemen. Hij heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van de haarproblemen zowel medisch als niet-medisch.

Meer weten? Kijk op:
www.haarproblemen.nl
#HansJDiks @HansJDiks

Lees hier meer van Hans J. Diks op Top Hair >>

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>