Halveer jouw servicetijd met Indola Xpress Color

Halveer jouw servicetijd met Indola Xpress Color

Het geven van perfecte, snelle en gemakkelijke services is essentieel voor jou en je klanten, of je nu een salon hebt of een zzp’er bent.

Indola heeft altijd een manier gevonden om de behoeftes van zelfstandige kappers te vervullen. Nogmaals laat Indola zien een Smart merk te zijn in de kappersbranche door het verbreden van de horizon op zowel creatief als business gebied met deze innovatie.

Tijd is geld en de NIEUWE Indola Xpress Color is jouw go-to snelle oplossing. Met 3x snellere inwerktijd, perfecte kleurresultaten en perfecte withaardekking! De SMART Indola Xpress Color range is op maat gemaakt voor jou als kapper. Indola Xpress Color is verkrijgbaar in 14 tinten voor jouw klanten met dezelfde prestatie waarop je kunt vertrouwen:

  • Normale applicatie &
  • 3x snellere inwerktijd
  • Sneller, efficiënt en betaalbaar!

De SMART Indola Xpress Color met Keratine dragers versnelt de penetratie van de micro pigmenten en wordt versterkt door een sterke pigmentenmix, waardoor de ontwikkeling en inwerktijd van de kleur bijna 3 keer sneller gaat. Geweldige kleurresultaten met dekking tot wel 100% in slechts 20 minuten! Je agenda heeft nu meer tijd voor veel meer klanten!!

Probeer de NIEUWE Indola Xpress Color vandaag voor een simply smarter kleuroplossing die direct zal inspireren, vergemakkelijken en verbeteren.

  • Launch date: 1 februari 2019
  • Voor meer informatie over Indola of Xpress Color, bezoek indola.nl of www.indola.be of bel +31306073115

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed