VARIS verwelkomt Bianca van Zwieten

VARIS verwelkomt Bianca van Zwieten

Stylingtool merk VARIS, gecreëerd en geïnspireerd door stylisten en voor stylisten uit de hele wereld, onderdeel van Kao Salon Division, is verheugd om Bianca van Zwieten als haar nieuwste brand ambassador aan te kondigen. Bianca, een geprezen haarstylist, brengt haar expertise en passie voor haar in om samen te werken met VARIS en creatieve stylingoplossingen te bieden aan professionals en enthousiastelingen.

Ervaring

Met meer dan een decennium ervaring als haarstylist heeft Bianca van Zwieten een reputatie opgebouwd als trendsetter en visionair op het gebied van haar. Opgevoed als een old school haarstylist gebruikt zij technische haute couture technieken en mixt zij deze om zo nieuw, modern haar te creëren. Het gebruik van uitzonderlijke vaardigheden en haar unieke creatieve flair hebben haar een trouwe aanhang op verschillende platforms opgeleverd, waardoor ze een prominente stem is geworden binnen de haarcosmetica branche en ver daarbuiten. VARIS weet dat er dingen zijn die alleen stylisten en haarprofessionals kunnen zien en voelen. Terwijl VARIS blijft streven naar grensverleggende haartools, weerspiegelt de samenwerking met Bianca van Zwieten het streven van het merk naar excellentie, innovatie en het verheffen van de haarstyling-ervaring.

“VARIS is voor mij het eerste professionele haartool merk dat mij als haarstylist en session
stylist volledig bedient. VARIS geeft mij een perfecte mix tussen vooruitstrevende technologie met een complete lijn om volledig creatief mee te werken binnen en buiten de salon” aldus Bianca van Zwieten.

Samenwerking

Via deze samenwerking zullen VARIS en Bianca nauw samenwerken aan het ontwikkelen en het creëren van educatieve inhoud en het verstrekken van waardevolle inzichten in de veranderende behoeften van zowel professionals als consumenten. De samenwerking heeft als doel hairstylisten wereldwijd te inspireren en te empoweren, en de manier waarop ze werken te ontwikkelen door eindeloze mogelijkheden te bieden voor het creëren van verbluffende kapsels.

“We zijn verheugd om Bianca van Zwieten als VARIS brand ambassador te verwelkomen binnen de Kao familie,” zegt Christel Grootentraast, General Manager bij Kao Salon Division Benelux. “Met Bianca’s creatieve visie en onze toonaangevende technologie kijken we ernaar uit om nieuwe normen te stellen in de haartoolindustrie en om hairstylisten over de hele wereld te empoweren.”

Terwijl VARIS en Bianca samen aan dit spannende avontuur beginnen, kunnen haarstylisten, beautyprofessionals en enthousiastelingen uitkijken naar een reeks inspirerende tutorials en onschatbare inzichten in de wereld van haarstyling.

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed