De Benelux genomineerden van de Global Creative Awards 2023 zijn bekend!

De Benelux genomineerden van de Global Creative Awards 2023 zijn bekend!

Kao Salon met de merken Goldwell, KERASILK, KMS, VARIS en Oribe nodigt ieder jaar stylisten wereldwijd uit om deel te nemen aan de Global Creative Awards, onderdeel van het Kao Salon Global Experience. Dit jaar zijn er drie technische categorieën waar de stylisten aan mee konden doen. New Talent Colorist of the Year, Creative Colorist of the Year en Creative Haircutter of the Year. Nu zijn de Benelux genomineerden van de Global Creative Awards 2023 bekend!

Genomineerden New Talent Colorist of the Year 2023

De New Talent Colorist of the Year categorie is speciaal opgezet voor junior stylisten met minder dan vijf jaar salonervaring (exclusief de opleiding en stage). Zij kunnen hier hun talenten en technische vaardigheden laten zien en aan de hele wereld tonen dat ervaring geen voorwaarde voor creatieve uitmuntendheid is.

Genomineerden Creative Colorist of the Year 2023

De Creative Colorist of the Year categorie is de ultieme kleur competitie bedoeld voor alle stylisten met de passie en gedrevenheid om te concurreren in de wereld van kleur.

Genomineerden Creative Haircutter of the Year 2023

De precisie knipwedstrijd Creative Haircutter of the Year is voor alle gepassioneerde kappers die de wereld willen laten zien dat hun werk het scherpst van de snede is.

Uit elke categorie zullen de genomineerden doorgaan naar de internationale jurering, waar de beauty foto’s opnieuw worden beoordeeld en de nummers 1, 2 en 3 voor de Benelux worden gekozen. Eind juli 2023 zullen we de Gold, Silver en Bronze winnaars voor de Benelux verrassen met hun trofee. De Gold winnaars zullen vervolgens namens de Benelux doorgaan naar de internationale finale.

De internationale finale van de Global Creative Awards 2023 is onderdeel van het Kao Salon Global Experience en vindt plaats op 24 en 25 september 2023 in Chicago, USA. Daar zullen de Global winners groots bekend worden gemaakt.

Meer informatie over de Global Creative Awards en Kao Salon Global Experience:

https://www.kaosalondivision.com/en/home/

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed