Tom Ford presenteert het debuut van zijn nieuwste Signature-geur: Ombré Leather Parfum

Tom Ford presenteert het debuut van zijn nieuwste Signature-geur: Ombré Leather Parfum
Het nieuwste Ombré-leerparfum vangt de ongebonden sensualiteit van het Amerikaanse westen, een uitgesproken bloemig leer dat tonen van zwart leer combineert met krachtig vioolblad en sensueel cederhout.
Ombré Leather Parfum versterkt de textuurindruk van de iconische premier-geur en drapeert de uitgesproken rijke, luxueuze lederen handtekening in een verrassende nieuwe toevoeging, Violet leaf absolute orpur®. Deze krachtige groene bloemige noot bouwt op tot een ongeëvenaard niveau van weelde en straalt de intens bloemige lucht uit van verse viooltjes in een boeket, en maakt plaats voor de houtachtige sensualiteit van cederhout.
Zorgvuldig geoogst vóór het moessonseizoen om een ​​uitzonderlijk hoog extract te produceren, voegt Jasmine sambac absolute India orpur® een onverwachte laag van sensualiteit toe met een fruitig, bloemig facet dat doet denken aan rijpe kamperfoelie.
Diepe, soepele leer- en houttonen contrasteren de bloemigheid, terwijl een dubbele concentratie van irissen pulsen eronder hoort, waardoor een boeiende, verslavende aantrekkingskracht vrijkomt die de wilde vrijheid en onvoorspelbaarheid van de woestijn oproept.
Ombré Leather Parfum is vanaf september 2021 verkrijgbaar in alle verkooppunten.

50ml – SRP €128,50
100mL – SRP €182,00

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed