Winterdip? Synature van Pascaud geeft een natuurlijke boost

Winterdip? Synature van Pascaud geeft een natuurlijke boost

Minder rimpels, minder vlekjes, meer glow en een zachte, soepele huid. Met dit wensenlijstje en met deze verwachtingen starten vrouwen hun zoektocht naar – over-koepelend gezegd – een jonger uiterlijk. Pascaud Beauty Innovations speelt in op deze groeiende vraag en heeft een uitgebreid menu behandelingen, manueel en met apparatuur. Plus natuurlijk een range aan producten die thuis het effect van de behandeling continueren. Dit keer Synature in the spotlights. Een van de paradepaardjes van Pascaud.

SYNATURE
Het geheim van deze behandeling zit in de combinatie van zowel synthetische als natuurlijke ingrediënten plus een innoverende manier van needling. Met behulp van piepkleine, holle naaldjes – gemaakt van een zoetwater-spons – worden er krachtig werkzame stoffen in de huid gebracht zonder dat dit pijnlijk is. De behandeling in stappen:

1. GOOD FEELING
De huid wordt niet alleen brandschoon gemaakt maar ook ontvet en dat zorgt voor een lichte pre-peeling. Vervolgens staat exfoliëring op het programma door middel van een AHA-peeling, een combinatie van 30% melk- en 30% glycolzuur. Die peeling stimuleert de aanmaak van collageen en dan volgt een tweede BHA-peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding te stimuleren. Vervolgens maakt de Pascaud beauty professional de huid goed schoon en brengt een heerlijke lotion aan.

2. SPARKLING EFFECT
Nu begint het gedeelte met de naaldjes. Door micron-poeder en een Re-Boost serum met onder andere retinol, jojoba-olie, avocado-olie en Q10 te mixen, ontstaat er een ongelooflijke krachtpatser voor de huid. Door het serum via fijne naaldjes stevig in de huid te sluizen, ontstaan er minuscule kanaaltjes in de huid die ervoor zorgen dat de werkstoffen diep in de huid hun werk kunnen doen. De huid neemt de goede ingrediënten gretig op en door deze voeding kan de huid weer aan het werk. De aanmaak van collageen komt bijvoorbeeld meteen op gang. En dat is precies de bedoeling: de huid activeren, voeden en verzorgen zodat deze weer straalt.

3. EVERYDAY PROTECTION
Vervolgens zorgt een marmatrixmasker – gebaseerd op gevriesdroogde algen – als een ware dorstlesser voor de huid. De huid ‘drinkt’ de bijzondere werkstoffen op en krijgt een instant boost. Na al dit moois, is het zaak de huid goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De hydraterende dagcrème met UV-filter is hier uitermate geschikt voor.

OVER PASCAUD CARE
Pascaud Beauty Innovations is opgericht door Mardge Pascaud. Haar succes-verhaal begint als 19-jarige schoonheidsspecialist die zoekt naar de perfecte balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Ze bouwde Pascaud uit tot het merk dat topbehandelingen, apparatuur en producten combineert tot schoonheid met een stevige fundering. De beauty triangle is de basis van het merk en verbindt inner en outer beauty en zen beauty. Sinds eind 2018 heeft Pascaud een extra boost gekregen door het samengaan met Care Cosmetics; de grootste professionele cosmeticadistributeur in de Benelux.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed