The Gallery Salon Studios in centrum Rotterdam officieel geopend

The Gallery Salon Studios in centrum Rotterdam officieel geopend
  • Nederlandse ondernemers halen salon studios naar Europa 
  • Flexibele werkplekken voor zelfstandige hair en beauty professionals

The Gallery Salon Studios van ondernemers Camiel Crain en Luuk van Wijmen zijn officieel geopend. Na een intensieve verbouwing is de eerste locatie aan de Schiedamsedijk 3 in Rotterdam met maar liefst 560m2 voor flexibele salon studios een feit. De startup biedt volledig uitgeruste salon studios aan voor zelfstandige haarstylisten en beauty professionals.

Nu de eerste officiële locatie vlakbij het Beursplein in het centrum van Rotterdam geopend is, wordt er ook voorzichtig vooruit gekeken naar de opening van The Gallery Salon Studios in onder andere Amsterdam.The Gallery Salon Studios biedt zelfstandige haarstylisten en beauty professionals een eigen inspirerende salon die van alle faciliteiten is voorzien.

Professionals, ook wel members, bepalen wanneer ze werken, met welke producten ze werken en verkopen, en hun eigen tarieven. Daarnaast profiteren ze van een netwerk van andere ondernemende beauty professionals en een kalender met events, inspiratiesessies en trainingen.

Steeds meer zelfstandige hair en beauty professionals

In navolging van het wereldwijde succes van aanbieders van flexibele kantoorruimte, is het concept van salon studios in de Verenigde Staten een bekend fenomeen geworden. De markt groeit daar jaarlijks met 15 procent en de belangrijkste spelers uit de VS, breiden inmiddels uit naar andere landen. De twee Rotterdamse ondernemers Camiel Crain en Luuk van Wijmen, eerder werkzaam bij respectievelijk Procter & Gamble en Unilever, zien de potentie en halen met The Gallery Salon Studios het concept van flexibele salon studio’s als allereerste naar Europa. 

Copyright beeldmateriaal Treatwell.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed