The Color lanceert haar nieuwe campagne 2022 – THE BASE

The Color lanceert haar nieuwe campagne 2022 – THE BASE

In samenwerking met Matrix Nederland (L’oreal Nederland) lanceren wij onze nieuwste campagne, genaamd: THE BASE.

The Base is gebaseerd op de meest gevraagde haarkleurtechnieken van dit moment. Deze 6 haarkleurtechnieken zijn speciaal ontwikkeld door het The Color Creative Team. De technieken bestaan uit onder andere uit een ZZ balayage techniek, bleaching, copper en highlight techniek. Al deze kleurtechnieken worden tailormade uitgevoerd in onze salons, geen recept is hetzelfde. Daarbij wordt ook altijd gebruik gemaakt van een colorboard. Deze door The Color ontwikkelde tool zorgt ervoor dat de haarkleur techniek zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid wordt geplaats waardoor deze lang blijft zitten.

 

De campagne werd voor het eerst geschoten in de studio aan de Joop Geesinkweg. Video en fotografie door Yuri Tand. Alle haarkleuren/styling door het The Color Creative team alle haarkleuren werden gecreëerd met Matrix. Make-up was in handen van Mitzy Malu.

Wat maakt The Color salons anders?

Bij The Color richten we ons op haarkleuren, haarkleurtechnieken en behandelingen
zoals Balayage, highlights, colormelts en de allernieuwste haarkleur technieken. Alle haarkleuren worden op maat gemaakt. Wat betekent dat onze Color Specialisten een haarkleurrecept zo maken dat deze persoonlijk en uniek is. De klant wordt gekleurd aan onze Colorbar en wordt zo meegenomen in de totale beleving van het haarkleuren. Niks gebeurt achter gesloten deur maar vol in het zich van de klant., zo kunnen wij de klant de ultieme beleving geven.

The Color College

Alle Color Specialists zijn getraind om ook op hoog niveau haar te knippen en krijgen een interne haarkleur training van onze The Color College Educators voordat ze in onze salons beginnen bij The Color College. Ze worden vervolgens meerdere keren per jaar getraind om te werken volgens onze The Color methoden en waar ze de nieuwste haarkleurtrends, recepten en unieke technieken ontvangen om te blijven groeien en een actueel uiterlijk te creëren. The Color College bevindt zich sinds maart 2022 in een prachtige nieuwe academy aan de Joop Geesinkweg 801, te Amsterdam.

www.thecolorcollege.nl

Over Matrix

All Hair Types. All Humans.
Bij Matrix verwelkomen we alle haartypes en alle mensen.
Daarom werken we samen met onze laboratoria en ons netwerk van meer dan 15.000 stylisten over de hele wereld om gerichte oplossingen te ontwikkelen voor elk haartype – elk niveau, onderliggend pigment, diameter en patroon. Matrix heeft een voorgenomen missie om het meest inclusieve haarverzorgings- en kleurmerk in de professionele markt te zijn. Matrix verwelkomt met trots kappers van alle leeftijden, achtergronden en niveaus in een community waar ze de tools, innovatie en educatie krijgen om hun zelfvertrouwen op te bouwen en alles uit zichzelf te halen op creatief en professioneel vlak. Altijd ongecompliceerd, maar nooit basic, onze hoogwaardige professionele producten stellen stylisten in staat om alle haartypes met vertrouwen te kleuren, kippen en stylen.

Over The Color

The Color is het eerste salonconcept in Nederland waar de focus ligt op haarkleuren. Wat The Color zo onderscheidend maakt is dat The Color Specialists de volledig op maat gemaakte kleuren altijd aan de Color Bar in het zicht van de klant bereiden. Het advies van de specialisten wordt gevisualiseerd door middel van video’s en een digitaal lookbook, aangeboden via tablets en tv- schermen in de salons. Ook wordt er altijd een professioneel verzorgingsplan opgesteld om de kleur optimaal te behouden. Klanten kunnen niet alleen telefonisch, maar ook via WhatsApp contact opnemen met de salon.

Sinds 2020 zijn de meeste The Color salons onderdeel van de franchiseorganisatie. Zo hebben wij in 2022 twee nieuwe The Color salon in Maastricht (Rechtstraat) en Amsterdam Oud-Zuid (Koninginneweg) als nieuwe franchise salon partners mogen verwelkomen. Begin 2022 opende The Color haar hoofdkantoor in Amsterdam-Duivendrecht. Daarbij bevindt zich ook The Color College een gloednieuwe academie waar educatie wordt gegeven aan startende en ervaren Color Specialisten.

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed