See Change; Nog meer krachtige schoonheid uit zee

See Change; Nog meer krachtige schoonheid uit zee

Vanaf januari staat bij PHYRIS ook de lichaamsverzorging helemaal in het teken van Neptunus:
SEE CHANGE BODY verjongt en verstevigt het hele lichaam en verzorgt de huid langdurig en intensief van vocht.

Dompel uzelf met PHYRIS SEE CHANGE helemaal onder in de
moderne wereld van maritieme schoonheidsverzorging: “Blue Evolution Essences” vernieuwen, vullen op en geven het 3D-netwerk van de huid zijn natuurlijke elasticiteit terug. Voor een zichtbaar jongere huid.

NIEUW:
BODY
Streelzacht! De crèmeachtige formulering geeft de huid haar natuurlijke elasticiteit. De dagelijkse verzorging met Blue Evolution Essences en Brown Algae Complex is de extra zorg voor elk huidtype. Van top tot teen.
PHYRIS BODY| € 27,00 | 150 ml tube

Al in het assortiment:

MOISTURE REFILL
It’s fresh! De bijzonder frisse textuur van de 24-uurs verzorging zorgt voor een diep gehydrateerde, verjongde huidtextuur dankzij het “Deep Moisture Effect”.
PHYRIS MOISTURE REFILL | € 69,00 | 50 ml potje

SMOOTHING CREAM
Heerlijk! De zachte crème verjongt en verzacht de huid direct – voor een heerlijk delicate teint.
PHYRIS SMOOTHING CREAM | € 69,00 | 50 ml potje

BEAUTY SLEEP
Bedtijd: De zachte textuur van de crème activeert de celbescherming gedurende de nacht; voor een verjongde, gelijkmatige en stralende teint de volgende ochtend.
PHYRIS BEAUTY SLEEP | € 69,00 | 50 ml potje

EYE & LIP
Not for your eyes only: De innovatieve lipogel activeert de celbescherming, verjongt en verstevigt zowel de contouren van de oogleden als het zachte gedeelte rond de mond.
PHYRIS EYE & LIP | € 44,00 | 15 ml dispenser

V-CONTOUR
Heft de zwaartekracht op: Het hydraterende concentraat verjongt en verstevigt de V-contour.
PHYRIS V-CONTOUR | € 39,00 | 30 ml pipetfles

De aarde wordt niet voor niets de blauwe planeet genoemd: Kostbaar water bedekt ongeveer 70% van het aardoppervlak. De oceanen zijn bewezen bondgenoten voor schoonheid, vooral het spectrum van de algen; rijk aan sterk geconcentreerde mineralen, de kleine krachtcentrales kalmeren de huid, bevorderen de regeneratie en zorgen voor intensief vocht –- goed te verdragen onafhankelijk van het huidtype.

Blue Evolution Essences
Uit de unieke culturen van waardevolle bestanddelen uit zee, ontstaan in bio-laboratoria onder gecontroleerde omstandigheden pure, zeer actieve ingrediënten die de huid verjongen: “Blue Evolution Essences”. In tegenstelling tot de conventionele vangst op zee bevatten deze gecultiveerde hightech algen alle voordelen, zonder dat ze nadelen hebben voor het leefgebied van de zee.
De geoptimaliseerde kracht van de algen uit het laboratorium maakt zijn debuut in de nieuwe lijn SEE CHANGE. PHYRIS is het eerste professionele cosmeticamerk dat consequent de “Blue Evolution Essences” gebruikt met SEE CHANGE – puur, schoon en ecologisch verantwoord.

SEE CHANGE —– see results, free beauty

PHYRIS SEE CHANGE BODY is vanaf januari 2019 overal verkrijgbaar waar men verstand heeft van schoonheid en cosmetica: in PHYRIS-schoonheidsinstituten en SPA’s of online op www.cosmetic-gallery.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed