Onder de droogkap: Sabrina van Sabrina’s Hair & Make-up

Onder de droogkap: Sabrina van Sabrina’s Hair & Make-up

Onder de droogkap. Het moment om even een gesprek aan te knopen, rustig te lezen in je favoriete tijdschrift of op je telefoon de laatste nieuwtjes te lezen. Voor ons een mooi moment om een kapperszaak uit te lichten.

Kun je iets kort vertellen over jouw kapperszaak?
Ik werk al 12,5 jaar voor mezelf, met Sabrina’s Hair & Make-up. Vanaf november 2019 ben ik samen met mijn compagnon Kristel Schutten, Perron 84 erbij gestart. Wij bieden beauty onder één dak, met verschillende zzp-ers.

Perron 84 zit in hartje centrum van Enter in Overijssel. Het is een groeiend bedrijf met steeds meer collega zzp-ers. We zijn nu druk bezig om een grote kelder te verbouwen en we willen langzaam groeien tot we het hele pand huren. We willen door deze samenwerking als ondernemers sterker staan en elkaar versterken.

Wat voor behandelingen bied je aan in je zaak? 
We bieden alle kappersbehandelingen: krullen, knippen, huid- en hoofdhuid problematiek, haarverlengingen, etc. Daarnaast bieden we ook schoonheidsverzorging: zoals nagels, tanden bleken, wimperextensions.

Wat vind je het allerleukste aan je werk?
Het werken met klanten vind ik het leukst aan het werk. Sociale contacten en iedereen die met een glimlach de deur uit gaat, heerlijk! We houden van sfeer en gezelligheid, bij ons staat voor iedereen de deur open. Daarnaast is een passie van ons vak om creatief te zijn.

Waar ben je het meest trots op?
We zijn trots dat we samen met onze zzp-ers in korte tijd een groeiend bedrijf hebben opgezet, vooral in een dorp waar de gunfactor het belangrijkst is. In 3 maanden hebben we een groot pand verbouwd tot de ruimtes waar we nu allemaal in werken. Kristel en ik zijn ook trots op een team waar je op kan bouwen in goede en slechte tijden. We staan er allemaal samen voor!

Wat is jouw toekomstvisie? Waar wil je naartoe groeien met je zaak?Waar we naartoe willen groeien is een bruisend bedrijf met nog meer beauty. We zijn nuchter en bekijken per jaar wat onze plannen worden en wat mogelijk is. We hopen op nog meer bekendheid en willen graag nog meer met biologische producten werken.

Wat staat er nog op je wensenlijstje? Wat zou je graag nog willen aanschaffen voor je bedrijf of welke opleiding zou je graag nog willen doen?
Op onze wensenlijst staat nu eerst onze kelder verbouwen. Daarna willen we zo snel mogelijk plantenkleuring aanbieden en hopelijk op korte termijn een pedicure zzp-er erbij.

Wanneer de tijd daar is willen we het laatste deel van het pand erbij huren, waardoor er nog meer dromen gaan uitkomen voor ons.

Wie vind jij zelf inspirerend in de industrie en volg je dan ook op de voet?
Wij hebben beide verschillende trainers die ons inspireren en waar we onze ideeën opdoen. Ik ben trots op ons vak en alle trainers.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed