Nieuwe trainingslocatie beauty in het midden van het land

Nieuwe trainingslocatie beauty in het midden van het land

Vanaf 1 oktober opent een nieuwe trainingslocatie voor de beauty branche in het midden van het land. In samenwerking met Gharieni Benelux opent de Beauty Cube het Training Center in Almere. Een ideale locatie direct aan de snelweg, met volop gratis parkeergelegenheid en op een prachtige luxueuze locatie met plek voor 20 deelnemers. 

De Beauty Cube heeft als doel de beauty professional te inspireren, kennis te laten nemen van producten & apparatuur en aankopen te doen. Aangezien kennis key is in de beauty branche, wordt in oktober 2022 een geweldig Training Center ingericht in samenwerking met Gharieni Benelux. “Naar aanleiding van de vele positieve gesprekken met de beautymerken is de vraag ontstaan naar een centraal gelegen trainingsruimte. Gezamenlijk met Gharieni Benelux is er een volledig ingerichte trainingsruimte gerealiseerd in de Beauty Cube. De organisatie is erg positief over de trainingsruimte en ook de branche reageert enthousiast!” vertelt Helen Ypma trots, manager van het Cube Centre. 

Beauty Cube Training Center by Gharieni

Het Training Center bevindt zich in de Beauty Cube, een locatie die helemaal gefocust is op de beauty branche waar een tal van beautymerken gevestigd zijn met een permanente showroom. Naast deze luxueuze beauty omgeving, ligt de locatie centraal gelegen aan de A6 met volop gratis parkeergelegenheid. Het Training Center by Gharieni is volledig ingericht als praktijk- en theorie ruimte met behandelstoelen, wasbakken, stoelen, krukken, handdoeken, WIFI, werkruimte en meer.

Het Training Center is inmiddels al voor meer dan 120 dagen gereserveerd door een van de showroomhouders van de Beauty Cube: Aesthetic Solutions/Mesoestetics. Zij hebben hun Nederlandse locatie in Nederweert vervangen door de Beauty Cube waar zij hun trainingen gaan verzorgen. Het Training Center kan gehuurd worden voor € 495,- per dag inclusief koffie & thee voorzieningen en faciliteiten in de ruimte. Vaste showroomhouders van de Beauty Cube zoals Mesoestetics, Malima Cosmetics, Safety4You, Welltech Benelux, Crown & Crew, Bellabaci Nederland en toekomstige showroomhouders huren voor een voordeliger tarief de trainingsruimte én genieten daarbij van ander bijkomend voordeel. Cursisten komen vrijwel allemaal langs de prachtige showrooms die wel al dan niet geopend zijn tijdens de cursusdagen. Een win-win situatie voor iedere showroomhouder. 

Kijk voor meer informatie over het Beauty Cube Training Center by Gharieni op https://beautycube.nl/training-center/

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed