Hatch Mama biedt Mommy Musthaves voor preggies én kersverse moeders

Hatch Mama biedt Mommy Musthaves voor preggies én kersverse moeders

Hi, Hey, Coucou mommies (to be),

Hatch Mama, geboren in New York en opgericht door Ariane Goldman vanuit het idee de zwangerschap op een sexy, mooie en coole manier te vieren. Hatch Mama biedt Mommy Musthaves voor preggies én kersverse moeders: Non-toxic, plantaardig, dierproef-en zorgvrij. Vanaf heden voor het eerst verkrijgbaar in Europa en exclusief verkrijgbaar bij The Coucou Club! 

“Hoe gaaf is het? Je lichaam creëert iets prachtigs, en verdient dan ook de beste zorg!” – Aldus Ariane. De mooie uitstraling van de lijn, de uiterst selectieve keuze voor plantaardige ingrediënten en de innoverende X-factor die de producten heeft, maken Hatch Mama Beauty een highly wanted merk voor The Coucou Club. De prachtige beauty essentials voor de Mommy (to be) zijn fijn voor jezelf én het perfecte cadeau voor je zwangere vriendin, zus of collega! Hatch Mama is getest en goedgekeurd door Coucou-expert Sharon Asscher – Looijen: Orthomoleculair arts, werkzaam bij verloskundigenpraktijk Femme Amsterdam en op het moment van testen ook nog eens hoogzwanger. 

Belly Mask (50ml €12) 
Sheet Masks – voor het gezicht, de onderkin, handen, voeten.. En als je dacht alles al te kennen dan heb je het mis, want Hatch Mama Beauty heeft een Belly Mask geformuleerd speciaal voor de zwangere buik! Dit uiterst hydraterende en biologisch afbreekbare masker wordt ook wel beschreven als ‘een facial voor de buik’, ofwel het ultieme self-care mommy (to be) moment. Gemaakt met Aloë Vera en Propolis, een mengsel dat wordt geproduceerd door bijen, zorgt dit masker voor een hydraterend en kalmerend effect voor de droge en jeukerige zwangere buik.
En los van het feit dat we de natuurlijke verandering van het lichaam tijdens de zwangerschap omarmen en vieren, helpt het masker ook de tekenen van striae en littekens tijdens en na de zwangerschap te minimaliseren. Fijn feitje: De formule absorbeert snel, dus geen zorgen over vettigheid en vlekken op kleding. Vrij van parabenen, ftalaten, kleurstoffen, geur en worries. Dermatologisch en op allergieën getest. 

Belly Oil (195ml €52 / Mini Me 30ml €32) 
Deze sneldrogende plantaardige olie is diep hydraterend en vermindert de zichtbaarheid van striae en littekens tijdens en na de zwangerschap. De Belly Oil verlicht de jeukerige en droge huid op en rondom de buik, is safe voor de baby en een perfect self-care moment voor de mommy to be. Is voedend zonder dat het vettig aanvoelt en droogt snel, dus geen zorgen over vettigheid en vlekken op kleding. De heerlijke subtiele citrus geur is afkomstig van de antioxidant-rijke grapefruitschil. 

Nipple + Lip Rescue Balm (30ml €26)
Laten we eerlijk zijn.. Borstvoeding geven is prachtig en bijzonder, maar hey, soms pijnlijk AF! Deze lanoline-vrije formule kalmeert en verzacht geïrriteerde tepels, lippen, nagelriemen, ellebogen en andere plekken die wel een beetje liefde kunnen gebruiken tijdens de zwangerschap. De combinatie tussen tropische boters en superfruits vormen de ultieme oplossing voor schrale en gebarsten lippen en tepels. Deze formule is vrij van parabenen, ftalaten, kleurstoffen, geur en… zorgen ;). Breng de formule preventief 2x per dag aan tijdens het 2e en 3e trimester van je zwangerschap op de tepels voor minder barsten en irritatie. Indien gewenst is de crème ook veilig dagelijks te gebruiken tussen de borstvoeding door. Echter, raden we wel aan de tepel voorafgaand aan de borstvoeding even schoon te maken. 

Non-Toxic Belly Tattoos (€18)
Leg elke fase van de zwangerschap, maand tot maand, vast met deze super coole, tijdelijke tattoos. Breng de groei van je kindje in kaart of gebruik het als een originele gender reveal voor vrienden en familie. En je hebt meteen weer een mooie reden om een buik-selfie te maken. De tattoos zijn gemaakt met plantaardige inkt, zijn non-toxic en in alle stadia van de zwangerschap te gebruiken! 

The Coucou Club is de nieuwe go-to beauty bestemming voor the world’s best op beautygebied. Het Coucou-team werkt samen met beautyexperts, zoals dermatologen, make-up and nail artists (o.a. Mitzy Malu & Jessica Scholten), huidexperts (o.a. Sharon Asscher – Looijen & Julia Hart), journalisten (o.a. Jessica Godfrey), regio ambassadeurs (o.a. Elisa Lee van Sokobeauty & Ida Sofia Klingspor) en doktoren, die met passie en kunde op wereldwijde ontdekkingstocht gaan, op zoek naar unieke beautyproducten die de ‘Coucou Cut’ doorstaan. We importeren merken én bouwen aan ons eigen merk: Coucou. Maar we doen meer: via Coucou College informeren we over de ingredienten van onze producten. Wat zijn de werkzame stoffen en wat is het effect op de huid? We hebben de kennis in huis, en die brengen we graag over. 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed