MARC INBANE Rope Bag

MARC INBANE Rope Bag

BIJ AANKOOP VAN €49,90 AAN MARC INBANE PRODUCTEN ONTVANG JE EEN ROPE BAG CADEAU T.W.V. €49,95

Yes, de zon schijnt! Kun je éindelijk je zomerse jurkjes weer aan. Benen bloot en weg met die lange mouwen. Heerlijk. Toch voelen veel vrouwen zich niet prettig bij het idee om hun nieuwe rok of jurkje aan te trekken. Want: te bleek. Nou, daar is een oplossing voor. Geniet van de natuurlijke en award-winning tanningproducten van MARC INBANE. Nu met luxe Rope Bag t.w.v €49,95 cadeau!

ZONGEBRUINDE TEINT ZONDER SCHADELIJKE UV-STRALING
Het hele jaar door een zongebruinde teint? Dus geen vlekken, geen strepen en ook geen oranje gloed, maar een prachtige bruine kleur die past bij jouw natuurlijke huidtint. Het kan écht. Met zijn innovatieve, geurloze en vegan formules (natuurlijke ingrediënten & cruelty free) zorgde MARC INBANE voor een doorbraak in de wereld van tanningproducten. Bovendien zijn de producten geschikt voor alle huidtypen en huidtinten.

“Ervaar de natuurlijke en award-winning
tanningproducten van MARC INBANE.”

EEN NATUURLIJKE TEINT OP MAAT
Iconisch is de Natural Tanning Spray voor een snelle en egale bruining van
lichaam en gelaat. Maar ook MARC INBANE Perle de Soleil met 4-voudige
tanningtechnologie is vooruitstrevend. Deze luxe tanningdrops meng je door je dagcrème, bodylotion of zonnebrand. Zo bepaal je zelf de intensiteit van je bruine teint. Beide producten zijn bekroond met meerdere internationale beauty awards en worden dagelijks gebruikt en aanbevolen door dermatologen, hair- en make-up artists.

EENVOUDIG EN PERFECT IN GEBRUIK
Het slimme spraysysteem van de Natural Tanning Spray zorgt voor een fijne verneveling van het product en een optimale dekking. Dit werkt perfect, maar er zijn nog meer mogelijkheden om de spray aan te brengen.
Zo is de MARC INBANE tanninghandschoen ideaal voor de applicatie op de
achterkant van armen en benen. Door rechtstreeks op de handschoen te sprayen, voorkom je productverspilling en haal je het maximale uit je tanningproduct. Voor gezicht, handen en voeten kun je de Powder Brush gebruiken en eventueel rechtstreeks op de brush sprayen voor een fijne verdeling van het product.

Tip: scrub één dag van tevoren, zo houdt je bruine gloed langer aan.
Gebruik hiervoor de MARC INBANE black exfoliator met natuurlijke koolstof voor een diepe reiniging en verjonging van de opperhuid.

SPF10 EN BRONZYL™
Ervaar een ultiem effect met de speciale dagverzorging van MARC INBANE:
La Hydratan en BB Cream Le Teint. Beide crèmes hebben SPF10 en bevatten het exclusieve ingrediënt Bronzyl™ dat de aanmaak van huideigen melanine stimuleert en zo de natuurlijke bruining van het gezicht en de hals activeert. Hierdoor kleurt de huid sneller en verbrand je minder snel in de zon.

marcinbane.com

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed