Laatste kans inschrijvingen Coiffure Awards

Laatste kans inschrijvingen Coiffure Awards
Het is nog niet te laat om je in te schrijven voor de Coiffure Award 2024! Deelname aan de Coiffure Award zorgt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is bovendien een uitstekende manier om meer exposure voor jezelf en je salon te genereren!
De sluitingsdatum is deze vrijdag, 2 februari. Vóór 17u moet jouw inzending binnen zijn. Stuur je inzending nog op en wie weet zien we jou op 12 mei 2024 in Studio21 op het podium!

Over de Coiffure Award

De Coiffure Award is de belangrijkste onderscheiding binnen de Nederlandse kappersbranche en wordt dit jaar voor de 31e keer georganiseerd door Schwarzkopf Professional, ondersteund door de ANKO en mediapartner Coiffure Media Group. Een nominatie voor een van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. Het winnen van één van de Coiffure Awards, uiteenlopend van Young Talent tot de ultieme Hairdresser of the Year-titel, is bepalend voor de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon. Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. De tweede jurering ronde vindt plaats in Londen door een selectie Britse topkappers. Nadat de resultaten bij elkaar zijn opgeteld zijn alle nominaties en winnaars bekend. De winnaars van de Pers Award & Consumer Award worden door respectievelijk een persjury en het publiek gekozen. De Coiffure Award uitreiking is een groots glamour event en haartrend spektakel waar jaarlijks, normaliter, circa 1000 Nederlandse kappers en celebrities uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn.

Grote winnaar Arjan Bevers

Arjan Bevers won vorig jaar voor de vierde keer: Dit is hetgeen waarvan ik altijd heb gehoopt dat het zou gebeuren. De Hall of Fame van de Coiffure Award is alles, vroeger als klein jongetje was dit al mijn droom en hoe mooi is het dat deze nu is uitgekomen.”

Als klein jongetje was dit al mijn droom

Compilatie Coiffure Award 2023

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed