Koningin Maxima 50 & haar haar over de jaren heen.

Koningin Maxima 50 & haar haar over de jaren heen.

Hare Majesteit Koningin Máxima vierde op 17 mei 2021 haar 50ste verjaardag.

Dit is natuurlijk een mooi moment voor ons om even naar haar haardo’s over de afgelopen jaren heen te kijken.

We kennen allemaal haar klassieke zijscheiding als geen ander. Die zijscheiding draagt ze overigens altijd mooi nonchalant, maar toch stijlvol.
Maar daarnaast verrast ze ons ook altijd met andere leuke en trendy haarstijlen. Zo draagt de koningin natuurlijk vaak hoeden, deze weet ze altijd mooi af te stylen met een lage knot we kunnen het ook wel de (messy) royal bun noemen of een lage staart.

Tijdens dat ik door de foto’s van onze koningin heen ging werd ik zelf eigenlijk ook geïnspireerd door haar verschillende kapsels. Eigenlijk veranderd er nooit veel in hoe het is geknipt, maar ze weet het altijd op een nonchalante en klassieke manier te stylen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dankbaar voor tijd met gezin in coronatijd

Matthijs van Nieuwkerk mocht de koningin ter ere van haar verjaardag interviewen. In dit interview vertelde Máxima dat ze blij is dat ze door corona iets minder hoefde te reizen. ‘ik reisde te veel, ik ben stiekem een beetje blij dat ik minder moet reizen’, vertelt de koningin. ‘Zeker nu er ook twee kinderen uit huis gaan. Dat ik die tijd heb gehad met ze, daarvoor ben ik echt zo dankbaar’, aldus koningin Máxima.

 

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed