Invisible Nano Glued Weave van Double True

Invisible Nano Glued Weave van Double True

Nieuw in het assortiment en alléén voor kappers

De Nano Glued Weave van Double True is een nieuwe en unieke weave. Deze weave is handgemaakt en uitermate geschikt voor klanten met fijn haar. En voor kappers die hun behandeling willen uitbreiden met het professioneel plaatsen van extensions. Double True heeft een eigen bevestigingstechniek die voor iedere kapper perfect en snel aan te leren is.

Double True extenions staan bekend om de mooiste haarkwaliteit. De Nano Glued Weave is daarom net als alle andere extensions van Double True gemaakt van de fijnste sortering 100% echt Indiaas remy double drawn haar. Dit betekent steil met een lichte natuurslag.

Perfect voorbereid voor snelle en nette plaatsing

De ultradunne band is slechts 0,36 mm dik. De haren zijn verlijmd in de band, zonder terugstekende baardharen. De double weave is 52 cm breed en kan in de breedte overal worden afgeknipt zonder dat het met lijm afgeseald hoeft te worden, zodat deze niet uitrafelt of gaat klitten. Een weave bevat 50 gram haar en heeft een lengte van 40 cm. De Nano Glued Weave wordt door middel van nanoringen in het haar geplaatst met een dubbele band. De ringetjes zijn onzichtbaar en zelfs bij het dragen van een staart niet.

Deze weave is verkrijgbaar in 12 prachtige actuele kleuren waaronder ook duokleuren en ombré kleuren.

Nieuw van Double True - Double True Nano Glued Weave

Voor meer informatie of fijne salontrainingen: www.doubletrue.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed