High-speed kracht in een compact ontwerp

High-speed kracht in een compact ontwerp

Beurer, een toonaangevend merk in gezondheids- en schoonheidsproducten, heeft de lancering aangekondigd van de baanbrekende Beurer HC 100 Excellence haardroger. Deze veelzijdige haardroger biedt niet alleen krachtige prestaties, maar komt ook met een elegant en compact ontwerp om dagelijkse haarstyling moeiteloos te maken.

Eigenschapppen

Met zijn krachtige, extra stille motor zorgt de Beurer HC 100 Excellence haardroger voor een snelle en efficiënte droogtijd, waarbij het haar tot wel 20 procent sneller gedroogd kan worden*. Deze tijdbesparende functie maakt het ideaal voor zowel dagelijks gebruik als professioneel gebruik in kapsalons.

Of het nu gaat om steile kapsels of krullende looks, de Beurer HC 100 Excellence haardroger maakt het allemaal mogelijk dankzij de smalle stylingmondstuk en de handige diffuser bevestiging. Voor elk haartype is er een geschikte optie om de persoonlijke favoriete look te creëren.

De haardroger wordt geleverd met een filter en magnetisch bevestigbare opzetstukken, waardoor het wisselen van accessoires snel en gemakkelijk is. Met vier temperatuur- en blaasstanden kunnen gebruikers verschillende haartypes moeiteloos temmen, of het nu dik of fijn haar is.

Een handige geheugenfunctie onthoudt de laatst gebruikte instellingen, waardoor het stylen nog sneller en handiger wordt. De geïntegreerde ionenfunctie zorgt voor glanzend en veerkrachtig haar, terwijl de haardroger met slechts 360 gram (zonder kabel) een lichtgewicht is, wat zorgt voor een eenvoudige bediening en minder belasting van de pols en arm.

In Amsterdam heeft kapper Vincent de haardroger getest en hij heeft het volgende te zeggen: “Mijn collega’s en ik hebben de HC 100 nu al meer dan een maand in gebruik en we zijn er helemaal weg van. De combinatie van het extreem lichte gewicht en de kracht maakt dit een uitstekende föhn om mee te werken. Het haar droogt super snel en met de diffuser bereiken we een fantastisch resultaat.”

Prijs (adviesprijs), beschikbaarheid, garantie*

De Beurer HC 100 Excellence haardroger heeft een adviesprijs van €179,99 en is momenteel beschikbaar voor aankoop. Beurer biedt 3 jaar garantie op dit product, waardoor klanten met vertrouwen kunnen genieten van hun haarstylingervaring.

*Vergeleken met apparaten met DC-motor.

**Alle informatie zonder garantie – onder voorbehoud van wijzigingen.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed