“Haal nu je haar uit de lockdown”

“Haal nu je haar uit de lockdown”

Tot grote vreugde van Van de Hare Amsterdam Barbers mogen kappers aanstaande maandag 11 mei hun deuren weer openen nu de Corona maatregelen versoepeld zijn. Na 7 weken hun vak niet uitgeoefend te hebben én de nodige financiële zorgen, ontvangen de barbers uit het Van de Hare team hun klanten maandag met open armen. Om de hoos van vele mannen die staan te popelen om van hun Corona coupe af te komen, aan te kunnen, heeft de barbershop zijn openingstijden verruimd. Maandagochtend om 6.30 uur staat de eerste klant weer op de stoep! Eigenaar en rasechte Amsterdammer Marc van de Hare schuwt Amsterdamse humor niet en greep het aanbod tot een outdoor campagne van een van zijn klanten, werkzaam bij Ocean Outdoor, met beide handen aan. Vanaf vandaag, hangt een week lang de stad vol met de ludieke uitingen van Van de Hare Amsterdam Barbers.

Marc van de Hare: “Tijdens deze 7 weken heb ik mijn klanten gemist, ik heb een bijzondere band met ze. Toen ik het bericht van Joost kreeg, was ik echt ontroerd. Dit was het bericht: ‘Ik word altijd met veel plezier bij jullie geknipt, en nu heb ik iets leuks voor jullie! Ik werk bij Ocean Outdoor, wij exploiteren veel (bijna alle) grote reclame schermen langs snelwegen en grote schermen in steden. Nadat we veel van onze business verloren half maart, hebben we besloten ALLE vrijgekomen ruimte kosteloos aan te bieden aan het MKB, jullie! Dus ik wil graag even bellen hoe ik een week lang Amsterdam vol ga hangen met van de Hare! Hoor graag, ik hoop vooral dat jullie niet vergeten worden.’

Marc vervolgt: “Zoiets doet wat met je in zo’n tijd met veel financiële zorgen. Zeker omdat ik de NOW voor mijn werknemers nog steeds niet ontvangen heb, is de nood hoog en is het fijn dat de barbershop via een dergelijke campagne onder de aandacht komt. Een unieke kans natuurlijk! Een vriend die jarenlang in de reclame heeft gewerkt, Martin Wiersma, heeft de teksten bedacht en reclamebureau Merktuig heeft het concept uitwerkt en vorm gegeven. Ik heb zowel een Nederlandse als Engelse tekst ingezet, passend bij mijn klantenkring. Door onze branche organisatie, de ANKO, ben ik de afgelopen weken betrokken bij een werkgroep om namens de barbers mee te denken over een hygiëne protocol om als kapper verantwoord aan de slag te gaan in deze coronatijd. Dus mijn klanten kunnen ervan op aan dat ze zich ‘veilig’ bij mij kunnen laten knippen. Wij zijn er klaar voor maandag!”

Van de Hare Amsterdam Barbers outdoor campagne

“Haal nu je haar uit de lockdown”

en

“Make Holland Great Again,

Get a Haircut”

Van de Hare Amsterdam Barbers

Concept & copy: Martin Wiersma

Grafische vormgeving: Merktuig

Outdoor exploitant: Ocean Outdoor

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed