Eerste examenkandidaat in Nederland die afstudeert met suikerpasta

Eerste examenkandidaat in Nederland die afstudeert met suikerpasta

Afgelopen schooljaar studeerde de eerste schoonheidsspecialiste af in Nederland ooit in een examen ontharen met suikerpasta. Maud van Middendorp (19 jaar) was in aanraking gekomen met suikerpasta via haar stage bij Skin Candy Family en besloot dat ze met suikerpasta wilde afstuderen.

Opleidingen tot schoonheidsspecialiste in Nederland bieden de traditionele manier van ontharen aan in hun opleidingsaanbod, dus Gilde Opleiding Venlo keek wel wat verbaasd toen Maud van Middendorp aangaf in sugaring te willen afstuderen. “Maud werd verteld dat het niet mocht volgens de exameneisen, maar zij wilde het dolgraag omdat dit haar beter ligt dan harsen. Na flink wat overleg en input vanuit onze kant, mocht het uiteindelijk toch wél. Skin Candy is namelijk een professioneel ontharingsmerk dat aan alle eisen voldoet, waardoor het net als hars geaccepteerd dient te worden.” vertelt Ilse Elbers van Skin Candy Nederland enthousiast.

Suikerontharing

Over Skin Candy

Skin Candy is een professioneel, met xylitol verrijkt sugaring merk uit Finland. Al onze gepatenteerde pasta’s bevatten xylitol, een ingrediënt dat de pasta effectiever, hydraterend, hygiënisch en makkelijk hanteerbaar maakt. We noemen het graag Candying. De pasta’s kunnen op kamertemperatuur gebruikt worden en kunnen de huid hierdoor niet verbranden. Het is 100% natuurlijk en je hebt er maar een kleine hoeveelheid van nodig, dus ook nog duurzaam en economisch.

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed