Coty helpt met Hydro-Alcoholic Hand ontsmettingsgel

Coty helpt met Hydro-Alcoholic Hand ontsmettingsgel

Coty Inc. kondigde aan dat ze zijn gestart met het produceren van hydro-alcoholic gel, dat gebruikt wordt als handontsmetter, om te helpen het COVID-19 virus te bestrijden. Met deze productie en donatie wordt verwacht dat er tienduizenden units per week geleverd kunnen worden. De producten worden gratis gedistribueerd aan medische- en noodhulporganisaties die kampen met tekorten vanwege de snelle verspreiding van het COVID-19 virus.

De producten zijn ook voorzien voor Coty medewerkers die werken in de fabrieken en distributiecentra, evenals de pharmacie medewerkers bij sommige retail klanten. Het bedrijf heeft de eerste partijen van handontsmetters bij fabrieken in de Verenigde Staten en Monaco geproduceerd. Binnen een week worden daar extra fabrieken aan toegevoegd die starten met produceren. De omvang van de productie hangt af van beschikbare middelen en mogelijkheden en ook de lokale regelgeving van de overheid.

“Als verantwoordelijk beauty bedrijf, maken wij middelen en voorzieningen beschikbaar om de gemeenschap te helpen tijdens deze exceptionele uitdagende periode,” zei Pierre Laubies, Coty CEO. “We zijn er trots op dat wij deze moedige professionals kunnen ondersteunen die in de frontlinie opereren tegen het COVID-19 door handontsmettingsgel te leveren waar het nodig is”.

“De gezondheid en veiligheid van onze employees is onze prioriteit en we treffen alle maatregelen en voorzorgsmaatregelen die nodig zijn om ze gezond en veilig te kunnen laten werken terwijl ze zich inzetten voor de gemeenschap waar wij om geven en bedienen, ”zei Pierre-André Terisse, Coty COO. “We zijn ongelooflijk trots op onze medewerkers die zich inzetten om bij te dragen aan het wereldwijde gevecht tegen COVID-19”.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed