Eerste editie Beauty Cube Days in Almere groot succes

Eerste editie Beauty Cube Days in Almere groot succes

Afgelopen weekend op 12 & 13 februari werd de Beauty Cube in Almere officieel geopend tijdens de Beauty Cube Days. Een weekend event waar beauty leveranciers en beauty professionals elkaar eindelijk weer fysiek kunnen ontmoeten na de laatste vakbeurs bijna twee jaar geleden. Het allereerste beauty event voor de professional in 2022 is een feit: de Beauty Cube Days in Almere!

Kleinschalige opzet en écht persoonlijk contact

De eerste editie van de Beauty Cube Days in Almere is een groot succes. “Het is een totaal nieuw concept voor de beauty branche, dus wij zijn erg trots op de eerste editie. Wij hebben erg veel positieve reacties gehad en de sfeer in de Beauty Cube was precies zoals we hoopten dat het zou zijn!” vertelt Helen Ypma enthousiast. Zij is de organisator van het event en tevens de manager van het Cube Centre. In totaal waren er in het weekend 525 bezoekers, een mooi aantal voor een eerste editie net 4 weken na de totale lockdown afgelopen winter. 

Ook de exposanten zijn enthousiast, zo vertelt Ingrid Gerrits van Sothys Nederland: “Er hing echt een goede vibe in de Beauty Cube. Iedereen was positief gestemd en had zin om de salon weer een boost te geven. Wij hadden echt de kans om een op een gesprekken te voeren en onze merken onder de aandacht te brengen.” Sietske Leenstra van Safety4You vult enthousiast aan: “Het was echt een toegankelijke beurs waarbij alles klopte. De bezoekers waren enthousiast en werden verrast door de gastvrijheid van de Beauty Cube.” Sandra Jacobs van Mink Beauty Concepts sluit af: “Een Beauty Event Experience waarbij alles goed was georganiseerd voor de bezoeker en exposant. Vernieuwend, persoonlijk en stijlvol.” 

Naar aanleiding van de Beauty Cube Days kunnen exposanten ervoor kiezen permanent hun showroom te huren in de Beauty Cube om het hele jaar door hun klanten in Almere te ontvangen. De eerste enthousiaste bedrijven hebben al akkoord gegeven en de aankomende maanden wordt duidelijk welke beauty bedrijven samen het aanbod in de Beauty Cube gaan vormen.

Beauty Cube Days

Echt een ontspannen dag uit

Ook de bezoekers van de Beauty Cube Days zijn enthousiast. “Wat een heerlijk ontspannen dagje hebben we gehad met leuke gesprekken met de exposanten. Iedereen had echt de tijd voor je en alles is zo heerlijk ruim opgezet. Daarnaast is alles zo goed verzorgd! We kunnen eindelijk eens zittend koffie drinken, de hapjes zijn heerlijk en alles is netjes en schoon. En dat gratis entree en gratis parkeren is wel echt een cadeautje!” vertelt een van de bezoekers enthousiast in de koffiehoek. De bezoekers vinden de kleinschalige opzet van de Beauty Cube Days prettig, omdat grotere beurzen nogal massaal en overweldigend kunnen aanvoelen. Met de Beauty Cube Days wordt laten zien dat dit helemaal niet hoeft om echt een leuke dag uit te hebben en op de hoogte te worden gebracht van nieuwe trends en ontwikkelingen in de beautybranche.

De volgende editie van de Beauty Cube Days is in het najaar en meer informatie hierover vindt u op www.beautycube.nl of via de social media kanalen van de Beauty Cube. 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed