DR. GRANDEL-hyaluron bestseller in beperkte editie

DR. GRANDEL-hyaluron bestseller in beperkte editie

Bekend, populair en bijzonder effectief om droogterimpeltjes van binnenuit op te vullen: de DR. GRANDEL Hyaluron Refill Cream en de Hyaluron Filler Caps. Het bestsellerduo met ‘rimpelvullend effect’ wordt in februari 2021 in een beperkte editie gelanceerd.

Hyaluron Refill Cream
Snel zijn dus: De hyaluroncrème is slechts beperkt verkrijgbaar in een tube van 75 ml tegen een voordelige prijs. De meervoudig bekroonde intensieve, hydraterende verzorging met een speciale hyaluronvariant vult lege vochtdepots bij en vult zo effectief rimpeltjes van binnenuit op. Bovendien levert Hyaluron Refill Cream intensief hydratatie en herstructureert de crème de natuurlijke vochthoudende factoren van de huid. De nieuwe textuur van Hyaluron Refill Cream smelt zachtjes op de huid en trekt snel in. Door deze hydratatieboost krijgt de huid onmiddellijk een frisse, strakke uitstraling.

NIEUW & in beperkte editie:
Tube 75 ml – 25 ml gratis | € 40,50 NL
Pot 50 ml | € 40,50 NL

Hyaluron Filler Caps
De kleine, blauwe capsules voor intensieve verzorging met puur hyaluron zijn voor een korte tijd verkrijgbaar in miniatuurformaat. Perfect als kennismaking. Ze maken de huid onmiddellijk zichtbaar glad en voorzien haar onovertroffen snel en effectief van vocht. Zelfs geprononceerde droogterimpeltjes worden doelgericht van binnen opgevuld en duidelijk afgezwakt. De huid krijgt binnen minuten haar frisse, strakke uiterlijk terug. Het huidbeeld: fluweelachtig en zacht.

NIEUW & in beperkte editie:
10 stuks – limited edition | € 15,00 NL

28 stuks | € 37,50 NL

HYDRO ACTIVE – de hydratatieserie van DR. GRANDEL
Intensieve hydratatie en verzorging van de huid is het basisprincipe van de Hydro Active-productlijn van DR. GRANDEL. Droge lucht van verwarmingstoestellen, airconditioning, zonnebaden of een droog huidbeeld door aanleg zorgen al op jonge leeftijd voor een sterk vochtverlies. Hydro Active komt individueel tegemoet aan de behoeften van de droge en vochtarme gemengde huid. Een complex van algen en zeewater geeft de huid haar frisheid en vitaliteit terug.

De beide Hydro Active-producten van DR. GRANDEL zijn vanaf februari 2021 in beperkte editie verkrijgbaar waar men veel weet van schoonheid en cosmetica: in schoonheidssalons en beautyspa’s, geselecteerde parfumerieën en online via www.cosmetic-gallery.nl.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed