Deel kleur & liefde samen met essie op National Nail Polish Day!

Deel kleur & liefde samen met essie op National Nail Polish Day!

Het is 1 juni: een van de kleurigste feestdagen van het jaar! Het is namelijk National Nail Polish Day! Deze dag is in 2017 in het leven geroepen door ons lovebrand en nagellak merk essie. Niet alleen essie fans delen op deze dag hun liefde voor nagellak, ook andere merken doen sinds 2017 wereldwijd mee met het vieren van deze feestelijke en kleurrijke dag!

Dit jaar viert essie Nail Polish Day met haar limited edition zomercollectie geïnspireerd op de bruisende bazaars van marokko en bestaande uit 6 kleuren die de levendigheid en spicy kleuren van de marokkaanse specialiteiten representeren. Ivm COVID-19 zullen veel avontuurlijke vakanties naar het verre buitenland voorlopig zijn uitgesteld, maar toch wilt essie op deze manier de #essielove verspreiden en hoopt het merk wat kleur te brengen in het leven in deze onzekere en onwerkelijke tijd.

Spread the #essielove!
Doe mee aan Nail Polish Day challenge! De challenge is simpel; kleur je nagels in een vrolijke kleur, maak een hartje van je handen met een essie flesje in het midden en deel jouw creatie op Instagram stories met #nationalnailpolishday #essielove en tag @essie. Tag in de story ook jouw familie, vrienden, vriendinnen en vraag of ze met de #essielove challenge mee willen doen! Uit alle content kiest essie een pakket weg van 100 essie nagellakjes (t.w.v. €1000,-). Good luck!

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed