Arena Kappers bestaat 25 jaar

Arena Kappers bestaat 25 jaar

Op 1 april (geen grap!) bestaat Arena Kappers 25 jaar.

In het karakteristieke gedeelte van het centrum van Eindhoven ‘de Bergen’, in een pandje van 1908, opende Arena Kappers op 1 april 1994  haar deuren.

In 25 jaar heeft Arena Kappers de wijk zien opbloeien tot een bruisende en dynamische plek en in die 25 jaar is Arena Kappers gegroeid tot een van de meest toonaangevende salons van Eindhoven. 

De salon zelf heeft in die periode veel metamorfoses ondergaan, met als klapstuk de grote verbouwing van 8 maanden in 2018, waardoor Arena weer klaar is voor de vele komende jaren.  Eigenaar Bartjan den Boer: ‘De salon is geheel uitgebouwd en gerenoveerd tot een ruime, eigentijdse salon, met een scandinavische look. Kwaliteit, comfort en service staat bovenaan, maar daarnaast blijft natuurlijk de losse relaxte sfeer die veel klanten in onze salon ervaren belangrijk. Klanten worden ontvangen met een heerlijke biologische thee, cappuccino, glaasje wijn of een Beerze biertje.’ Arena werkt al jaren met hoogwaardige en zoveel mogelijk natuurlijke haarproducten, zoals Kevin Murphy.

Waar het ooit begon met 1 medewerker, is de zaak nu uitgegroeid tot een dynamische salon met 12 creatieve, gedreven medewerkers die elke dag weer klaar staan voor de vele klanten (waarvan er veel al 25 jaar klant zijn!). Na de salon in Eindhoven,  zijn er nog 2 Arena Kappers salons geopend in Bladel en in Eersel.

Arena Kappers

Bergstraat 40

Eindhoven

www.arenakappers.nl

www.instagram.com/arenakappers

www.facebook.com/arenakappers

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed