AMI Kappers breidt formule uit met overname Rombout Kappers

AMI Kappers breidt formule uit met overname Rombout Kappers

Het nieuwe jaar start extra goed voor AMI Kappers. Zij breidt haar formule flink uit met de overname van 22 salons van Rombout Kappers. Hiermee komt het totaal aantal salons van AMI Kappers op 110 en is de franchise formule landelijk nóg beter vertegenwoordigd.

AMI Kappers werkt volgens 3 belangrijke waarden: klantvriendelijk, trendy en service met een glimlach. Met haar eigen haarmodelijn volgt én zet AMI Kappers de trends op haargebied. De focus ligt op kwaliteit, goede, in-house getrainde haarstylisten en eerlijk advies. Rombout Kappers is net als AMI Kappers een trendgerichte, sterke organisatie met vakbekwame haarstylisten. Beide organisaties zijn uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een succesvolle kappersformule, met als rotsvaste basis altijd de oorspronkelijke familiaire normen en waarden. De overname van Rombout Kappers is dan ook een logische vervolgstap in de wens om de AMI Kappers-formule uit te breiden. Van oud-bestuurders René Rombout en Chris de Groot, gaat René onderdeel uitmaken van het managementteam van AMI Kappers.

Ruimte voor de toekomst

Naast deze overname staat AMI Kappers onverminderd open voor schaalvergroting van haar bewezen formule, vooral in het westen van het land. Mede dankzij de mix van enthousiaste, zelfstandige ondernemers, eigen salons en een team van specialisten op het hoofdkantoor is de AMI-formule zo’n succes. AMI Kappers is altijd bezig met ontwikkeling en wil de aankomende 3 jaar groeien naar 150 salons. Eigenaren van startende én bestaande salons zijn van harte welkom om contact op te nemen met Gerben ter Avest via gerben@amikappers.nl, om de mogelijkheden voor een salon onder de vlag van AMI Kappers te bespreken.

Lekker in je haar met AMI Kappers

Al bijna vijftig jaar staat AMI Kappers voor inspirerend haaradvies in een prettige omgeving. AMI Kappers is de eerste kappersorganisatie met een eigen haarmodelijn, een eigen professionele haarverzorgingslijn IVY Hair Care, een webshop én een eigen AMI Academie, waar alle haarstylisten van AMI Kappers getraind worden. Klanten kunnen met en zonder afspraak terecht. Waar je ook binnenstapt, je kunt altijd zeker zijn van eerlijk en goed advies én een uitstekende behandeling.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed