Nederlandse nominaties bij AIPP Awards

Nederlandse nominaties bij AIPP Awards

De finalisten van de AIPP Awards 2022-2023 zijn bekend! De organisatie is enorm blij met zo’n spectaculair aantal deelnemers. Er werden maar liefst 575 haarmodecollecties uit 31 landen ingezonden! Er zijn per categorie twintig kappers geselecteerd, waaronder zes Nederlanders. Zij zijn genomineerd in de categorieën Best Avant-garde, Best Color, Best Men en Best Video.

Francis Schroembges en Kinki Kappers zijn twee van de Nederlandse toppers die genomineerd zijn voor de categorie Best Video. Arjan Bevers kreeg een nominatie voor zowel Best Color als Best Men.

“We zijn erg blij dat we zoveel collecties hebben ontvangen uit alle vijf de continenten – het laat zien hoe dynamisch onze branche blijft.”
Mike Vincent – AIPP President.

Bekijk hier de video van alle finalisten!

De genomineerden mogen in hun handjes knijpen, deze nominatie alleen al is een ontzettend grote eer, gezien het aantal deelnemers. De winnaars worden eind maart uitgenodigd in Barcelona voor de prijsuitreiking. Kruis je vingers, want de resultaten worden zeer binnenkort bekendgemaakt…

De AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure) werd in 1964 opgericht door verschillende uitgevers van vaktijdschriften. Deze AIPP Member Magazines zullen stemmen op hun favoriete collecties/video’s. De winnaars zullen LIVE worden gepresenteerd op zondag 26 maart 2023 in Barcelona (Spanje) tijdens Expo Beauty Barcelona.

Foto: Best Avant-garde Finalist Lonneke Koele

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed