Vernieuwde samenwerking met Frank Vonkeman, Gertjan van Gils en de Wahl & Moser Academy.

Vernieuwde samenwerking met Frank Vonkeman, Gertjan van Gils en de Wahl & Moser Academy.

Vanuit Wahl Nederland B.V. zijn we trots om te kunnen mededelen dat Frank Vonkeman en Gertjan van Gils de nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor 2020 met Wahl Nederland B.V. hebben ondertekend. Frank Vonkeman en Gertjan van Gils hebben beide al vele jaren ervaring met de professionele tools van Wahl en Moser. Zij zullen dit jaar weer met veel plezier en passie aan de slag gaan als professionele Wahl & Moser Academy trainers. Ook zullen ze Wahl Nederland weer ondersteunen met demonstraties en presentaties tijdens diverse evenementen.

Frank Vonkeman is sinds 1989 actief in zoals hij zelf zegt ‘het prachtige vak’. Met al ruim 25 jaar een eigen salon in Oldenzaal heeft hij zich gespecialiseerd in het ambacht. Frank Vonkeman: “Ik heb voorkeur voor knippen (dames- en herencoupes) maar ik ben ook groot fan van het barbervak.

Gertjan van Gils werkt al sinds zijn 15de in het kappersvak en heeft bijna 15 jaar een eigen uniseks salon in Poppel, België. Gertjan van Gils is zeer gedreven, gepassioneerd en wil graag zijn vakkennis, die hij in al die jaren heeft opgebouwd, delen met andere kappers. Gertjan van Gils: “Ik vertel en demonstreer graag aan leergierige collega kappers alles op het gebied van knippen, scheren en fadingtechnieken.”

Beide kappers verzorgen al enige tijd voor Wahl Academy de Look & Learns, Hands-on en combinaties daarvan bij diverse groothandel locaties verspreid over de Benelux. Dit jaar wordt naast de Wahl Academy ook de Moser Academy geïntroduceerd, waarbij er in de workshops alleen wordt gewerkt met de tools van Moser. Ook nieuw is dat er bij de Hands-on certificaten worden verstrekt na deelname.

Wilt u meer weten over deze Academies en de verschillende trainingsmogelijkheden? Bent u geïnteresseerd in het bijwonen of organiseren van een van deze workshops? Wilt u Frank Vonkeman en/of Gertjan van Gils live aan het werk zien? Of wilt u meer leren over de mogelijkheden van een tondeuse?

Kijk voor meer informatie op: http://wahlglobal.com/the-netherlands/hairstyling/wahl-academy-benelux.html

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed