NVZ – Schoon | Hygiënisch | Duurzaam publiceert ‘Slim wassen’

NVZ – Schoon | Hygiënisch | Duurzaam publiceert ‘Slim wassen’

Laat je verrassen met nieuwe inzichten over wassen!


22 oktober 2019, Zeist – De nieuwe uitgave ‘Slim wassen’ past in de reeks uitgaven die de NVZ eerder publiceerde en betrekking heeft op haar 3 pijlers: schoon, hygiënisch, duurzaam. De NVZ geeft met deze uitgaven een breed publiek voorlichting over het belang van veilig en duurzaam omgaan met was- en reinigingsmiddelen.


‘Slim wassen’ is niet alleen bedoeld voor de student die op kamers gaat en nog veel moet leren over wassen, maar ook voor bijvoorbeeld gezinnen voor wie wassen heel vanzelfsprekend is. Een ieder zou zich moeten afvragen: was ik wel slím, dat wil zeggen effectief, efficiënt en duurzaam? Denk hierbij aan het sorteren van de was, en het kiezen van het juiste wasprogramma en wasmiddel. Vaak kan de wastemperatuur naar beneden, wat een enorme milieuwinst geeft. En soms moet de wastemperatuur juist omhóóg om besmetting te voorkomen, bijvoorbeeld als iemand in het huishouden ziek is.


Kortom, Slim Wassen is een must reed voor een ieder die efficiënt, effectief en duurzaam de was wil doen.


Eerder publiceerde de NVZ in deze reeks ‘Duurzaam hier en nu’, ‘Hygiëne thuis’ en ‘Slim en Schoon’. Deze uitgaven zijn op te vragen via info@nvz.nl of gratis te downloaden via nvz.nl.


Meer informatie De uitgave Slim Wassen kunt u downloaden via https://www.nvz.nl/actueel/uitgaven. Voor meer informatie over de uitgave kunt u contact opnemen met Lilian Vereijken-van Embden via vanembden@nvz.nl. Telefoon: +31 30 692 18 80.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed