Haibu sponsort tv-programma van Net5 ‘Heb ik wat van je aan?’

Haibu sponsort tv-programma van Net5 ‘Heb ik wat van je aan?’

Haibu is dé groothandel voor hair & beauty professionals en vindt het belangrijk om het vakmanschap van dit beroep uit te dragen. Het nieuwe tv-programma van Net5 “Heb ik wat van je aan?” heeft enorm veel raakvlakken met de industrie en is vanaf 24 augustus te zien. Elke aflevering krijgen drie nieuwe talentvolle designers de kans om een outfit te maken voor een BN’er die naar een speciale gelegenheid gaat.

Olcay Gulsen presenteert het programma en wordt bijgestaan door de bekende mode ontwerper Mart Visser. Fashion, hair & beauty zijn onontkomelijk aan elkaar verbonden en door dit programma te sponsoren, draagt Haibu bij om voor deze professionals een zo’n groot mogelijk podium te creëren.

Online groothandel Haibu sponsort nieuw tv-programma van Net5 ‘Heb ik wat van je aan?’ om zo groter podium te creëren voor professionals

 

Haibu booth
In het programma maak je kennis met Haibu via de Haibu booth. Vlak voordat het definitieve kledingstuk wordt geshowd, krijgen de BN’ers hier een touch-up zodat niet alleen de outfit maar ook de rest er stralend uitziet.

In de Haibu booth vind je verschillende professionele hair & beauty producten die de webshop verkoopt. Met deze producten wordt het haar en de make-up van de BN’ers gedaan, zodat de gekozen design geshowd kan worden op het podium aan vrienden en familie. Een mooie creatie maak je af met een passende hairdo en make-up look en zorgt ervoor dat je een empowered gevoel krijgt en dit straal je uit. Tijdens de coronaperiode hebben we veel binnen gezeten. Nu mogen we weer naar buiten en dan wil je jezelf laten zien op je best!

Naast het belang om je goed en empowered te voelen, heeft de groothandel Haibu nog meer redenen om dit programma te sponsoren. In de kappers- en beautybranche werken veel creatieve mensen. Zo ook in de fashionbranche, daar vind je jonge en creatieve designers. Haibu wil al deze vormen van creativiteit een podium geven en laten zien dat je je passie moet volgen, zowel in het kappersvak of als designer. Daarnaast worden alle jurken uiteindelijk geveild en de opbrengst gaat naar een goed doel.

Eerste aflevering met Maxime Meiland
De bekende Nederlander in de eerste aflevering Maxime Meiland. Maxime heeft een avondjurk nodig voor haar bruiloft. Drie opkomende ontwerpers mogen een jurk ontwerpen en krijgen zo een unieke kans om hun creatie te laten zien op de bruiloft van Maxime Meiland. Ook deze BN’ers gaan naar speciaal event en daar worden designs voor gemaakt door opkomende ontwerpers: Anna Nooshin, Bridget Maasland, Daphne Deckers, Irene Schouten, Heleen van Royen, Giovanca Ostiana en Lucille Werner.

Fotograaf persfoto Olcay Gulsen en Mart Visser:©Cornelie Tollens.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed