Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Workshop Hair Updo & Texturizing

25-09 2023 @ 10:00 - 15:00

€299
workshop Hair Updo & Texturizing

Tijdens de workshop Hair Updo & Texturizing van Baron Academy leert Kelly je middels diverse technieken hoe je snel en eenvoudig opsteekt. Daarnaast vertelt zij je hoe je snel kunt schakelen en de wens van de klant kunt begrijpen nog vóórdat je haar hebt ontmoet.

We herkennen allemaal wel die bepaalde onzekerheid op momenten dat een stemmetje in je hoofd je vertelt dat je niet in staat bent om te kunnen voldoen aan de wensen van een klant. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan de tijdsplanning, want enorm veel tijd voor iedere klant is er nu eenmaal niet. Op dat moment is er geen reden voor paniek en om dat te bewijzen, leert Kelly je een andere manier van opsteken én neemt ze je mee in de wereld van haar snelle hair updo’s.

Over Kelly Baron

Als je het mij vraagt is er voor kleuren een recept, bestaat er een leidraad voor knippen en gaat het om het juiste patronen systeem wanneer er wordt gepraat over Bruidskapsels.

Mijn naam is Kelly Baron en ik ben de eigenaresse & docent van Baron Academy en het programma Succesvolle Bruidsstyliste, hét online business programma om ook als succesvolle bruidsstyliste goed te kunnen ondernemen. Sinds 2020 ben ik geselecteerd als Keune Ambassadeur.

Ik heb een groot aanbod aan trainingen zodat er altijd iets passends is voor je, of je nu beginnend bent of al vele jaren in het vak zit, je bent van harte welkom! Ben je onzeker over bepaalde handelingen, wil je graag meer geïnspireerd worden, alles is mogelijk. Door mijn 16 jaar ervaring in de haar- en make-up wereld ben ik vaktechnisch op de hoogte van de nieuwste trends rondom bruidsstyling.

Gegevens

Datum:
25-09 2023
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
€299
Evenement Categorie:
Site:
https://baronacademy.nl/workshops/combi-workshop-hair-updo-texturizing/

Organisator

Baron Academy
Telefoon
0648554277
E-mail
info@baronacademy.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Baron Academy
Pampuslaan 159
Weesp, 1382JN
+ Google Maps
Telefoon
0648554277
Bekijk de site van Locatie

  Jouw evenement ook op onze event pagina?

   

  Evenement naam

  Datum

  Omschrijving van 300 woorden

  Afbeelding

   

  Je e-mailadres

   

  Of stuur een mailtje naar info@tophair.nl