Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Double True Keratine Bonding Extensions

02-10 2023 @ 08:00 - 17:00

€450
Keratine Bonding Extensions van Double True

Deze training van Double True is speciaal voor de kapper die klaar is voor een nieuwe uitdaging! Wil jij jezelf onderscheiden met de traditionele Keratine Bonding Extensions van Double True?

Inhoud training

Tijdens onze training leert onze educator je in één alles over bonding extensions. Tijdens de training leer je alle in’s en out’s (theorie) over de bonding extensions, verschillende soorten haar en informatie over de andere verschillende technieken. Vervolgens ga je oefenen op een oefenhoofd en zal je in de praktijk ondervinden hoe je een haarverlenging plaatst. Zo ga je een volledige haarverlenging plaatsen op een oefenhoofd en leer je het plaatsen maar ook hoe je de overloop van extension tot eigen haar kan afwerken. Na het volgen van de training ontvang je een erkend Double True certificaat.

Wil je naast de bonding methode ook een andere methode leren? Geen probleem, wij infomeren je hier graag over in de training.

Kleine groepen

Per training is er plaats voor maximaal 6 cursisten. Wees er dus snel bij! Wij vinden het belangrijk dat elke cursist de training met goed gevolg kan afsluiten. Daarom werken we in kleine groepjes, zodat er een goede, persoonlijke begeleiding gegeven kan worden.

Wij hebben dan ook een 100% slagingsgarantie; slaag je de eerste keer niet, dan bieden we je een herkansing aan en zullen we samen met jou de verbeterpunten bespreken.

Gegevens

Datum:
02-10 2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€450
Evenement Categorie:
Site:
https://www.doubletrue.eu/aanmeldpagina-bonding-training/

Organisator

Double True
Telefoon
0742780449
E-mail
info@doubletrue.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Great Hair Professionals
Muraltplein 49
Borculo, 7271 AV
+ Google Maps
Telefoon
0742780449
Bekijk de site van Locatie

  Jouw evenement ook op onze event pagina?

   

  Evenement naam

  Datum

  Omschrijving van 300 woorden

  Afbeelding

   

  Je e-mailadres

   

  Of stuur een mailtje naar info@tophair.nl