ANKO: Kappers gaan kapot

ANKO: Kappers gaan kapot

Voorstellen voor nieuw steunpakket worden NU opgesteld: laat ook jouw stem horen in Den Haag!

Terwijl jij dit leest, wordt er in Den Haag door het Kabinet gewerkt aan het beloofde extra steunpakket voor ondernemers. De inhoud van dit pakket wordt de komende dagen bepaald. Daarna wordt het pakket voorgelegd aan de Tweede Kamer ter besluitvorming. We laten al weken overal horen dat uitbreiding van het steunpakket voor onze branche noodzakelijk is. 

Dit is hét moment om nogmaals van ons te laten horen en dat doen we dit keer met een emotionele boodschap van kappers zélf.

Vandaag starten we met het verspreiden van onze video ‘Kappers gaan kapot’; een compilatie van de vele videoboodschappen die we van jullie kregen. We willen deze indringende en emotionele boodschap niet alleen naar het kabinet sturen, maar naar heel Nederland! Jij kunt ons helpen door onze boodschap zoveel mogelijk te delen.

Bekijk hier de video. Delen kan vervolgens via Youtube of via ons Facebook en Instagram kanaal.  

Bedankt!
Dank aan alle ANKO-leden die ons een video-noodkreet hebben toegezonden! Dankzij jullie kunnen we ‘Den Haag’ niet alleen bestoken met informatie, cijfers en oplossingen, maar ook met persoonlijke verhalen en met de emotie en de urgentie die iedereen in onze branche voelt. Ook als jouw filmpje niet in de compilatie is beland, zijn we je dankbaar voor je moeite en openhartigheid. Jouw input wordt gebruikt en is essentieel voor onze lobby voor de kappersbranche! 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed