Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Theatertour Nieuwegein – Haarmodelijn

27-03 2023 @ 18:30 - 23:00

€58

De Haarmodelijn gaat het land in

Met een tournee langs drie theaters verspreid over Nederland komt de Haarmodelijn dit voorjaar naar de kapper toe. Zonder in te boeten op inspiratie, vaktechniek en fun worden de presentaties intiemer en persoonlijker. Zo komen de nieuwste technieken en trends letterlijk dichterbij!

Als hét hair fashion event voor de branche voelt de Nederlandse Haarmodelijn het als een
vanzelfsprekende opdracht om zichzelf continu te vernieuwen. Daarbij is natuurlijk altijd het uitgangspunt om goed te luisteren naar wat de kappers nodig hebben om zich goed voor te bereiden op het nieuwe trendseizoen. Een van de zaken die uit brancheonderzoek naar voren kwam, was de vraag naar meer educatie in de regio.

Theatertour

Door deze vraag vanuit de branche komen er nu – in plaats van één grote landelijke showcase – maar liefst drie intiemere presentaties bij verschillende theaters in het land. Deze zijn verdeeld over de regio’s Noord, Midden en Zuid, zodat veel salons aanmerkelijk minder reistijd zullen hebben. Daardoor, én door de nog beter afgestemde mix van show, vaktechniek, wordt de presentatie van de Haarmodelijn nog interessanter voor nog meer collega’s.

Wat níet verandert, is dat je als deelnemer buiten de zaal kunt rondkijken op het ingerichte inspiratieplein. Ook dit keer is daar veel aandacht voor de innovaties en zoals altijd heb je de mogelijkheid om alle trendkapsels uit de shows van dichtbij te zien. Up close & personal.

Extra presentaties voor leerlingen

Daarnaast zijn er voor scholen in de middag een extra presentatie. Hier kunnen aankomende beroepsbeoefenaars kennis maken met de laatste vaktechnieken en de nieuwste haarmodetrends. Dit om leerlingen zo voor te bereiden op de arbeidsmarkt en de instoom te bevorderen. Deze regionale presentaties voor leerlingen worden mogelijk gemaakt door sociale partners ANKO, CNV Vakmensen en FNV MOOI.

 

Als lid van de ANKO, FNV Mooi of de CNV krijg je 4 euro korting.
Voor meer info, reserveringen én het bestellen van de onmisbare online toolkit: www.haarmodelijn.nl.

Gegevens

Datum:
27-03 2023
Tijd:
18:30 - 23:00
Kosten:
€58
Site:
https://www.haarmodelijn.nl/news/74/22/De-Haarmodelijn-komt-naar-je-toe

Organisator

Haarmodelijn
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Kom
Stadsplein 6
Nieuwegein,
+ Google Maps

  Jouw evenement ook op onze event pagina?

   

  Evenement naam

  Datum

  Omschrijving van 300 woorden

  Afbeelding

   

  Je e-mailadres

   

  Of stuur een mailtje naar info@tophair.nl