Laden Evenementen

« Alle Evenementen

FADEN voor gevorderden bij Barber College in 3 avonden – 16 trainingslocaties

september 30 @ 19:00 - 22:30

€499,95
3 trainingsavonden Next level FADEN bij Barber College

3 trainingsavonden hands-on jouw skills-set verbeteren. Next level FADEN, speciaal voor kappers die hun techniek verder willen verfijnen. Geen basis meer, maar faden voor gevorderden! Geschikt voor kappers die hun vaardigheden en technieken nog verder willen verbeteren. Volg deze opleiding bij erkende vakopleider Barber College!

Fading is niet meer weg te denken in de salon. Met een goede fade kan je jouw vakmanschap demonstreren. Met een fade laat je de zij- en achterkant van een kapsel overlopen van de ene naar de andere lengte. Onze gepassioneerde trainers leren je stapsgewijs hoe je een goede basis legt voor een mooie fade.

Deze opleiding hebben wij ontwikkeld om een betere aansluiting te krijgen tussen de basis fade cursus en de praktijk. Kappers kunnen door deze opleiding te volgen hun mannelijke klanten nog strakkere en gevarieerde fade creaties geven. Onze ervaren trainers delen graag hun kennis en kunde. Niet een opleiding van 1 of 2 avonden, maar 3 trainingsavonden zullen wij hands-on met jou aan de slag gaan.

Uniek aan deze opleiding is dat wij in kleine groepjes trainen van maximaal 4 – 6 personen. Voordeel hiervan is dat wij een persoonlijke begeleiding kunnen geven tijdens deze opleiding, zodat we jouw vaardigheden en technieken naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ga naar: FADEN voor gevorderden, speciaal voor kappers (barbercollege.nl)

 

Maandag 30 september 2024, 7 oktober en 14 oktober 2024
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Amsterdam, Antwerpen (BE), Breda, Coevorden, Ede, Eindhoven, Groningen, Hasselt (BE), Kortrijk (BE), Lelystad, Heerenveen, Nijmegen, Heerlen, Rotterdam, Utrecht, Breda, Nieuwegein, Zwolle.

Gegevens

Datum:
september 30
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
€499,95
Site:
https://www.barbercollege.nl/fade-cursus-voor-gevorderden/

Organisator

Barber College
E-mail
info@barbercollege.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Barber College
Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

  Jouw evenement ook op onze event pagina?

   

  Evenement naam

  Datum

  Omschrijving van 300 woorden

  Afbeelding

   

  Je e-mailadres

   

  Of stuur een mailtje naar info@tophair.nl