Zo zoek je het juiste haarwerk voor mannen

Zo zoek je het juiste haarwerk voor mannen

3 tips voor het uitzoeken van de perfecte pruik of haarwerk voor mannen

Vrouwen, maar ook mannen kunnen geconfronteerd worden met een haarprobleem door bijvoorbeeld ziekte of ouderdom.

Een pruik of haarstuk kan dan de oplossing zijn. In dat geval meten haarwerkspecialisten de pruik of het haarstuk aan en zorgen dat deze perfect past bij de klant. Als groothandel in haarwerken, haarstukken en verzorgingsproducten voor haarprofessionals is Kondor Hair gespecialiseerd in het geven van diverse opleidingen tot haarwerkspecialist. In dit artikel staan 3 tips voor het uitzoeken en aanmeten van het perfecte haarwerk voor mannen.

1. Ga naar een gecertificeerde haarwerksalon

Bij een gecertificeerde haarwerksalon vindt u de vakkennis waar u naar op zoek bent, voor uiteenlopende haar- en hoofdhuidproblemen. Haarwerkspecialisten kunnen u voorzien van persoonlijk advies over pruiken en haarstukken van echt haar, synthetisch haar of andere mogelijke vezels. Gaat u naar een ervaren professional, dan is het zelfs mogelijk om een haarwerk of haarstuk op maat te laten maken. Geheel afgestemd op alle eigenschappen van uw eigen haar. Als het haarverlies een medische oorzaak heeft, dan kunt u met een medische verklaring een vergoeding van uw zorgverzekeraar krijgen.

2. Geef duidelijk uw eigen wensen aan

Denkt u erover om een pruik of haarstuk aan te schaffen? Samen met een haarwerkspecialist kunt u al uw vragen en wensen invullen. Het antwoord op deze vragen kan het verschil maken aangaande de keuze tussen een haarwerk van echt haar of juist synthetisch haar. Daarnaast is het van belang om na te gaan in welke omstandigheden u het haarwerk wilt dragen. Ook dit kan doorslaggevend zijn wat betreft de manier van bevestigen en materiaalkeuze. Het is fijn om te weten dat er voor iedere prijsklasse een pruik of haarstuk te vinden is.

3. Onderhoud uw haarwerk zo goed mogelijk

Om het haarwerk voor een langere tijd mooi te houden is goed onderhoud essentieel. Regelmatig terugkomen in de haarwerksalon waar u het haarwerk heeft aangeschaft is dan ook geen overbodige luxe. De haarwerkspecialisten in de salon kunnen u adviseren in het gebruik van speciale verzorgingsproducten, zoals shampoo’s, conditioners en serums. Deze producten kunnen zorgen voor kwaliteitsverbetering van het eigen haar, en zorgen voor het beste onderhoud van uw haarwerk.

Kondor Hair Nederland B.V. Enschede | www.confidenthaarzorg.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed