Word Hair Colorist zonder kappersachtergrond

Word Hair Colorist zonder kappersachtergrond

The Color College lanceert de eerste haarkleur opleiding in Nederland ‘Word Hair Colorist’. Een unieke opleiding waarbij je geen kappersopleiding als vooropleiding nodig hebt.

Voor de creatieveling met een passie voor het kappersvak en haarkleuren die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging, biedt The Color College een 12 of 40 weken lang durende opleiding aan tot Hair Colorist. Tijdens deze opleiding word je opgeleid tot beginnend Hair Colorist en krijg je alle kennis mee van educators die zich al jaren in het vak bevinden. De opleiding sluit aan bij de behoefte om je
om te scholen.

Jeffrey Janssen – Founder The Color & The Color College:

‘Creatief ben je of ben je niet, het kleuren van haar kan je leren!’

 

 

 

 

 

 

 

Het unieke aan deze dag of avondopleiding is dat onze cursisten geen kappersachtergrond en/of vooropleiding nodig hebben. Wij geloven in talent en dat onze educators iedereen met talent deze technieken kan aanleren. De opleiding is perfect voor cursisten die al jaren werkzaam zijn in een andere branche zoals horeca, de zorg of hospitality. Na de lockdowns zijn er veel cursisten klaar voor een creatieve switch en wij zijn er klaar voor om deze personen op hoog niveau op te leiden om het vak in te gaan.

De kleine groepen zorgen voor meer individuele aandacht van educators naar cursist, zodat de cursisten zich optimaal kunnen ontwikkelen tot Colorist. In deze 12 of 40 weken leer je alle basiskennis en technieken van het inzetten van bijvoorbeeld balayage, highlights en complete haarkleur.

Jeffrey: ‘Een goede Hair Colorist is goud waard in de kappersbranche. Ik geef onze cursisten graag een kijkje in het toekomstperspectief van jouw nieuwe carrière/switch als kleurspecialist. Bij The Color College worden ze getraind door de beste Hair Colorists van Nederland.’

Wij willen onze cursisten graag op alle vlakken begeleiden, en bieden daarom ook een persoonlijk consult aan. Tijdens deze gesprekken luisteren wij naar je toekomst wensen en bieden wij persoonlijk advies van multi salon ondernemer Jeffrey Janssen aan. Jeffrey begon 30 jaar geleden in het kappersvak en is inmiddels een expert in vormgeving, communicatie, design en het opzetten en runnen van salons. Hij deed ervaring op in binnen- en buitenland maar bleek een ondernemer in hart en nieren. In 2016 kwam hij op het idee om de eerste haarkleur salon keten in Nederland te starten, inmiddels zijn er 5 The Color – hair coloring salons in Nederland en in 2022 komen daar nog 2 bij.

“‘Bij The Color College leren we jou hoe je de mooiste haarkleur creëert en hoe jij een start kunt maken in dit prachtige vak!’ ‘Je weet dat je een goede Colorist bent als je ervoor kunt zorgen dat al je klanten blij met een mooie haarkleur de deur uitlopen. Van highlights, balayage’s tot crazy colors!”
Aldus Floor Mulder – Color Director bij The Color

Speciale kortingscode voor TOPHAIR

Samen met The Color College mogen we je korting geven op de opleiding tot Hair Colorist. Gebruik tophairxthecolor (geldig tot 3 april 2022) in je winkelmandje en ontvang maar liefst 20% korting! 

Boek een telefonisch consult in voor meer informatie. Er zijn verschillende betalingscondities mogelijk! Zoals voor de dagopleiding. Betaling in termijnen: Aanbetaling van € 2500,- te betalen vier weken voor aanvang opleiding. Het overige bedrag in 3 gelijke termijnen van €900,- per maand.

Check de dag- en avondopleiding op de website van The Color College. 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed