Hairartists Mark van Westerop & Louise Vlaar winnaars van International live fashion hair Award 2021

Hairartists Mark van Westerop & Louise Vlaar winnaars van International live fashion hair Award 2021

Spanje , 17 mei – De bekende Alkmaarse haarkunstenaars Mark van Westerop en Louise Vlaar van Prosolo hairartist hebben tijdens de international Live fashion hair awards in Spanje hoge ogen gescoord. Louise Vlaar wist met haar collectie ‘’Kaleidoscope’’ de titel van Best creative color collection binnen te halen. De heren collectie ‘’Refine’’van Mark van Westerop werd bekroond tot best male collection en zijn Avantgarde collectie ‘’Artistic Goddess’’ behaalde een 2# plaats .

Meer dan 400 deelnemers uit 30 landen stuurden een uitgebreid fotoportfolio in van het allerbeste werk uit hun collectie. Hieruit selecteerde de vakjury vijf finalisten voor elk van de vijf categorieën Best International Women’s Collection, Best International Men’s Collection en Best International Avant-Garde Collection, Best international creative color collection & Hairdresser of the year.

De vijfentwintig finalisten voor de vijf categorieën waren afkomstig uit o.a. Nederland, Uk, Australië, Canada , USA , Spanje en New Zealand . 10 Juni a.s. zullen Louise Vlaar en Mark van Westerop afreizen naar Spanje om hun award in ontvangst te nemen .

Internationale erkenning

In 1996 opende Van Westerop zijn salon Pro-Solo hairartist in Alkmaar. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een bekende naam in de wereld van haar en beauty. Zo werd hij in 2014 en 2017 verkozen tot Hairdresser of the Year, de ultieme vakprijs voor Nederlandse kappers, en won hij samen met zijn team niet minder dan twintig verschillende nationale Coiffure Awards. De award voor de International Hairdressing Award betekent internationale erkenning voor Van Westerop en zijn team.

Hairartist Van Westerop: ‘Ik ben ontzettend trots op de de awards in de categorieën Best International male & creative color Collection van de International Live Fashion hair award 2021. Dit is het bewijs dat we wereldwijd op het hoogste niveau meedoen, een prachtige erkenning voor het talent en harde werk van mijn team.’

8 nominaties Coiffure Awards.

Ook dit jaar zijn Van Westerop en Vlaar maar liefst 8 keer genomineerd voor de Coiffure Awards in de categorieën Best men ,Best women ,Best color ,Best team , Press ,Consumer en Avantgarde . Tijdens de uitreiking op 12 september in studio 21 in Hilversum zal blijken hoeveel ze ervan weten te verzilveren.

Naast Nederlands ambassadeurs van het merk Wella Professionals zijn Van Westerop en Vlaar veelgevraagd sessionstylisten. Hun bijzondere creaties zijn terug te zien in toonaangevende magazines als o.a. Vogue, Harper’s Bazaar en Elle. Ook verzorgde zij het haar bij grote shows van merken als Tommy Hilfiger en Karl Lagerfeld en gooide hoge ogen met eigen shows in Londen, Moskou en Madrid.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed