WIN kaarten voor de Libelle zomerweek!

WIN kaarten voor de Libelle zomerweek!

Hét feest voor vriendinnen
Van 19 tot en met 25 mei vindt de extra feestelijke 25e editie van de Libelle Zomerweek plaats in de Expo Haarlemmermeer; hét feest voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s!

WIN TICKETS VOOR DE LIBELLE ZOMER WEEK!

Wij mogen dit jaar 2 x 2 kaarten verloten onder onze trouwe lezers.
Mail naar info@tophair.nl met WIN TICKETS LIBELLE ZOMERWEEK in het onderwerp en wellicht ben jij een van de gelukkige winnaars!

De laatste dag om mee te doen is volgende week maandag 16 mei! Op deze dag om 15.00 krijgen de winnaars bericht.

Tijdens de Libelle Zomerweek swing je erop los tijdens de spetterende optredens van onder andere Mart Hoogkamer, BENR, Hansen Tomas, OG3NE en Belle Perez. Ook zijn er workshops te volgen waardoor jij een heleboel bijleert! Wat dacht je van handletteren, fancy mocktails maken of ontstressen door anders te ademen? Daarnaast geniet je van lekker eten en shop je bij de leukste merken. Hier wil je bij zijn!

Make-over icoon Rob Peetoom
Eerste Libelle Zomerweek: 1997

“Ik doe al 53 jaar kapsels voor Libelle. En natuurlijk metamorfoses op de Libelle Zomerweek. Elk jaar is dat echt een feestje, al is het keihard werken. In een week tijd deden we altijd ongeveer 200 make-overs, tegenwoordig net iets minder. Inmiddels hebben we tien winkels en rouleren we wie er mee mag naar het terrein. Iedereen wil het meemaken. Zelf ga ik vaak nog een dagje langs, ik word een dagje ouder. Maar het is zo leuk om te zien, de sfeer, hoe hysterisch altijd ie-de-reen een make-over wil. Of ze nou haar hebben of niet. Je moet je voorstellen, 25 jaar geleden had 90% van de vrouwen die langskwam nog kort haar. Dat is intussen wel veranderd, we hebben nu zeker méér te doen. Maar we doen het met alle liefde hoor. Onvoorstelbaar, maar iedereen is altijd blij op de Zomerweek.”

https://www.libellezomerweek.nl

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed