Vier redenen om voor kappersgroothandel Kapperskorting.com te kiezen

Vier redenen om voor kappersgroothandel Kapperskorting.com te kiezen

Kapperskorting.com is al jaren de grootste online groothandel van Nederland en marktleider in de kappersbranche. Afgelopen december openden ze het Haibu Experience Center, een fysieke winkel midden in het centrum van Amersfoort. Hier vind je alles op het gebied van hair & beauty voor jouw kapperszaak. Nu gaat Kapperskorting.com nog een paar stappen verder. Dit zijn vier redenen waarom je niet om Kapperskorting.com heen kan.

Gouden partner Verkiezing Leukste Kapper en Kapsalon 2018
Om kappers, ZZP kappers en kapsalons een warm hart toe te dragen, is Kapperskorting.com dit jaar trotse gouden partner van de Verkiezing Leukste Kapper en Kapsalon 2018. De award uitreiking vindt plaats op het grootste kappersevenement van Nederland: The Hair X-perience. Kappers vanuit heel Nederland maken kans op het winnen van een award en worden op deze manier aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. Kapperskorting.com juicht dit initiatief toe en stelt mooie prijzen beschikbaar voor de landelijke winnaars!

Professionele trainingen
Educatie is volgens Kapperkorting.com één van de belangrijkste aspecten voor kappers om klanten optimaal van dienst te zijn. In de hoogwaardig ingerichte trainingsruimte van het Haibu Experience Center is het mogelijk om trainingen van toonaangevende merken te volgen. Zo vinden binnenkort de eerste trainingen van Balmain en KIS plaats. Hair & beauty professionals komen hier samen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Een unieke mogelijkheid om te leren, observeren en inspireren!

Breed assortiment
Het assortiment van Kapperskorting.com wordt constant aangevuld. “We staan bekend om ons grote assortiment, scherpe prijzen en hoge serviceniveau in de kappersbranche. Dat niveau vertalen we door naar een breder assortiment, om nog beter aan de klantwens te voldoen”, aldus Kayo Klein Obbink van Kapperskorting.com. “We luisteren hierbij goed naar onze klanten. De afgelopen maanden is het aanbod haarkleuring, -verzorging, -styling en tools nog completer geworden met bekende merken als L’ANZA, Orofluido, Revlon, Ogé Exclusive, Olaplex en Fuente.”

Gratis retourneren
Om zakelijke klanten extra in het zonnetje te zetten, is het voor hen binnenkort mogelijk om bestellingen gratis te retourneren. Binnen afzienbare tijd ontvangen zakelijke klanten een retourformulier bij hun bestelling. Met dit formulier kunnen bestellingen altijd gratis geretourneerd worden. Naast deze nieuwe service biedt Kapperskorting.com altijd scherpe prijzen, snelle levering, deskundige klantenservice, gratis verzending bij bestellingen boven de €30,- en mooie (win)acties!

Meer informatie:
Kapperskorting.com
Tel. 0545 721 091
Webshop: www.kapperskorting.com
Trainingen: www.haibu.nl/trainingscentrum

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed