Vernieuwde fiber paste van Bottlex

Vernieuwde fiber paste van Bottlex

 Fiber Paste is een echte klassieker. Toch is het belangrijk om productontwikkeling nooit stil te laten staan, ook niet voor bestaande producten. Soms moet u uzelf opnieuw uitvinden en dat geldt ook voor uw producten. Bij BottleX hebben ze de Fiber Paste daarom onlangs tegen het licht gehouden en doorontwikkeld. Deze verbeterde versie van de klassieker is een pasta met flexibele fixatie. Het zorgt ervoor dat het haar langer in model blijft zitten. Hij plakt niet en heeft een heerlijk subtiele geur.

 

SOMS MOET U UZELF OPNIEUW UITVINDEN, DAT GELDT OOK VOOR UW PRODUCTEN

 Fiber Paste biedt u het beste van twee werelden Fiber Paste is een mixproduct, een styling paste die tussen een haarklei en een wax in zit. Het heeft een langere hold dan een clay, maar is tegelijkertijd minder stroef. Het biedt u dus het beste van twee werelden, want het heeft eenzelfde finishing als een haarwax, maar de substantie is iets natter waardoor het zich beter door het haar laar verdelen. 

Door de flexibele fixatie blijft het haar langer in model zitten. De Fiber Paste zorgt voor meer volume in het haar, maar versterkt en verzorgt het haar ook tegelijkertijd. De unieke samenstelling van ingrediënten verbeteren de conditie van het haar. Fiber Paste is geschikt voor alle haarlengtes en kan zowel op droog, handdoek droog en nat haar gebruikt worden. Het product heeft een heerlijk subtiele geur; waardoor het aangenaam ruikt, maar tegelijkertijd niet te sterk aanwezig is. 

Fiber Paste als eigen merk op de markt brengen
Het hebben van een eigen merk is een verrijking voor uw bedrijf en het versterkt uw positie in de markt. Want kwaliteit, vakkennis en passie komen samen in uw eigen producten en ze zijn tegelijkertijd het perfecte visitekaartje. Stelt u zichzelf eens voor dat 

u met een eigen Fiber Paste op de markt kan komen, zelfs met kleine aantallen. De identiteit en uitstraling van uw bedrijf worden sterker en uw omzet en de marge zullen stijgen. En natuurlijk kunt u uw eigen lijn eenvoudig uitbreiden met verschillende producten uit de Tins Haircare lijn van BottleX. Denk bijvoorbeeld aan Fiber Mud, Grooming Pomade, Matte Gum, Raw Clay of Shine Wax. 

Bij BottleX White Label kunt u kiezen uit verschillende productlijnen die helemaal klaar zijn om uw eigen merk te starten. U kunt het etiket laten opmaken naar gelang de wensen die passen bij uw merk. Bestel eenvoudig een testpakket op de website. White Label is ideaal als u met kleine aantallen een eigen merk in de markt wil zetten. 

Bij BottleX Blend Label heeft u ruime keuze uit bestaande formules waar u zelf de geur, kleur en verpakking mag selecteren in de configurator. Juist door met bestaande en stabiele formules te werken, kunt u snel starten; zonder een lang R&D traject of hoge opstartkosten. Voor het parfum en de verpakking heeft u keuze uit een rijk assortiment. Perfect voor wie keuzevrijheid wil, binnen de mogelijkheden van bestaande formules. 

BottleX Cosmetics
BottleX is een autoriteit op het gebied van research & development en de productie van haarverzorgingsproducten, homecare en cosmetica. Het bedrijf is actief in meer dan 20 landen en richt zich naast een uitgebreid assortiment op de ontwikkeling van private label producties. Door branding en innovatie helpen ze u om uw bedrijf en uw eigen merk te laten groeien. 

www.bottlex.nl | www.whitelabelpodium.com 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed