Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon gaat door!

Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon gaat door!

Zijn jullie de leukste?

Aan verschillende kappers hebben we gevraagd of we de verkiezing in deze onzekere tijden wel doorgang moeten laten vinden. Zij gaven aan van wel omdat de verkiezing juist een middel is dat kan helpen om deze crisis door te komen. De Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon gaat daarom door.

Juist nu is het belangrijk dat jullie kappers, laten zien dat jullie de leukste, beste en mooiste zijn, want kapsalons en ZZP Kappers zijn onmisbaar in onze samenleving. Jullie zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat je er weer stralend uitziet, maar bieden ook een luisterend oor. In de kapsalon kunnen mensen hun verhaal kwijt. De kapsalon is de hoeksteen van jouw buurt. Jullie verdienen dit podium!

Kapsalons en ZZP kappers kunnen zich nu gratis aanmelden voor de verkiezing via www.kapperenkapsalon.nl. Vanaf 6 april 2020 kan er in alle gemeentes van Nederland worden gestemd op de leukste kapsalons en ZZP Kappers. Zij maken daarmee kans op een felbegeerde Award. Deze awards worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar. De landelijke winnaar in zowel de categorie Kapsalons als in de categorie ZZP Kappers wordt bepaald door een vakjury. Op zondag 7 juni wordt de verkiezing feestelijk afgesloten met een Award Uitreiking bij The Hair X-perience in Gorinchem. 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed