Verkiezing beste barbershop van Nederland & België

Verkiezing beste barbershop van Nederland & België

Barbershops zijn enorm populair en inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het werd tijd dat mannen een eigen plek kregen waar ‘men’s grooming’ centraal staat. BarberSociety en WieWatHaar zijn van mening dat het herenvak nog beter op de kaart kan worden gezet. Daarom hebben zij de Barbershop Award in het leven geroepen die de best gewaardeerde barbershop/herenkapsalon bekroont.

De BSL People’s Choice Barbershop Award 2017, powered by Wahl gaat 20 april 2017 van start. Klanten kunnen tot 20 juni hun barbershop/herenkapsalon beoordelen op WieWatHaar.nl. De barbershop met het hoogst gewogen cijfer (bepaald door aantal reviews en de score) in die periode wordt op 25 juni tijdens BarberSociety Live in de Westergasfabriek te Amsterdam onderscheiden.

DE KLANTEN KIEZEN

Er is bewust gekozen voor een People’s Choice Award omdat klantbeleving centraal staat bij deze verkiezing. 

Het herenvak is terug van weggeweest, maar is er nog niet. Nog steeds gaan veel mannen naar een gemengde salon of laten zich thuis knippen. Deze mannen hebben nog geen ervaring met een professionele herenkapsalon of barbershop en dat is jammer. Want de meeste mannen die eenmaal een barbershop hebben bezocht, willen niet anders meer. Daarom is het belangrijk dat het herenvak ook bij de consumenten veel meer aandacht krijgt. Deze verkiezing helpt barbershops/herenkapsalons om hun shop op positieve manier te onderscheiden. De winnaar krijgt naast de award en een prijzenpakket die mede mogelijk wordt gemaakt door Wahl, ook PR en media aandacht en alle reviews zullen blijvend zorgen voor een betere online vindbaarheid. De winnaar mag een jaar lang de titel en het logo gebruiken.

BETER VINDBAAR DOOR MEER REVIEWS

Marc van de Hare, oprichter BarberSociety en eigenaar van Van de Hare Amsterdam Barbers: “Deelname is dé manier om je klanten beter te leren kennen en om nieuwe klanten aan te trekken. Alle reviews worden gepubliceerd op WieWatHaar.nl, waar dagelijks vele bezoekers komen. Hiermee bouw je aan je online reputatie. Dat dit werkt, weet ik uit eigen ervaring. Ik heb al vele klanten via WieWatHaar gekregen!”

DEELNAME

Deelname is gratis. Via onderstaande pagina kan worden gestemd:

www.wiewathaar.nl/salon-list/barbershop-award.

Barbershops/herenkapsalons die niet op deze lijst staan, kunnen zich gedurende de verkiezingsperiode aanmelden om kans te maken op de award. Deelnamevoorwaarden, promotiemateriaal en tips zijn te vinden via: www.wiewathaar.nl/consumenten/bsl-peoples-choice-barbershop-award

Marit

Marit is beauty journalist en vormgever. Ze is de founder van WieWatHaar, een review- en inspiratieplatform over en voor de beauty branche. Daarnaast is ze redacteur voor TOP HAIR.

No Comments Yet

Comments are closed