Vakbeurs Uiterlijke Verzorging presenteert in Gorinchem uitgebreid programma met gratis lezingen, demonstraties en workshops

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging presenteert in Gorinchem uitgebreid programma met gratis lezingen, demonstraties en workshops

GORINCHEM – Het programma voor de dertiende editie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging op 20, 21 en 22 januari 2018 in Evenementenhal Gorinchem is bekend. De beursorganisatie presenteert een programma op maat voor alle vijf beautybranches: nagelstylisten, schoonheidsspecialisten, pedicures, masseurs en visagisten. Er is verder een gevarieerd exposantenaanbod voor iedere branche. Dit jaar is er een zeer ruim aanbod op het gebied van schoonheid en nagelstyling.

Na de drukte van de feestdagen is Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Gorinchem voor duizenden beautyprofessionals hét inkoopmoment voor het voorjaar. Daarnaast biedt het aanvullende en omvangrijke beursprogramma volop mogelijkheden aan bezoekers om hun kennis te verbreden, inspiratie op te doen en de laatste trends en noviteiten te ontdekken. Voor nagelstylisten presenteert de organisatie in samenwerking met Nail Design Magazine en diverse exposanten een interessant programma met workshops en demonstraties op het Nagelplein en op de stand van verscheidende exposanten.

Open trainingen voor schoonheidsspecialisten

Voor schoonheidsspecialisten zijn er gratis open trainingen over huidverzorging- en verbetering en tips voor het runnen van een salon. Daarnaast zijn er uiteenlopende demonstraties zoals tattoo verwijdering zonder laser, permanente make-up en sugaring. Op de stand van Bellabaci en op het Massageplein zijn schoonheidsspecialisten welkom voor demonstraties van verschillende massagetechnieken die zich lenen om hun salonactiviteiten uit te breiden.

Programma voor pedicures

Op het Pedicureplein staan dagelijks twee tot drie pedicures, met elk hun eigen expertise, klaar om alle vragen te beantwoorden waar bezoekers in hun pedicurepraktijk tegen aan lopen. Daarnaast verzorgen zij demonstraties over cosmetische voetbehandeling, juiste gebruik van instrumenten en frezen en toepassingen van diverse nagelbeugels. Er zijn voor pedicures dit jaar ook interessante lezingen te volgen.

Make-up Classes en Make-Up Talent 2018

Voor visagisten zijn er de Make-Up Classes ‘The perfect eyebrow’, ‘Shape and highlight’en ‘Hoe kies je jouw kleuren in make-up’. Daarnaast is er op zondag de wedstrijd Benelux Make-Up Talent 2018 met het thema Studio 54. Ook zijn er op de stand van diverse exposanten demonstraties bij te wonen.

Het Massageplein

Masseurs kunnen hun hart ophalen op het Massageplein. Kathleen Kay Cosmetics en Magneet Massage verzorgen hier samen een afwisselend programma met massage voor verschillende doelgroepen. Naast masseurs is dit programma ook interessant om bij te wonen voor schoonheidsspecialisten, pedicures en nagelstylisten, zodat zij hun activiteiten mogelijk kunnen uitbreiden in de toekomst.

Openingstijden Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem

Het programma voor iedere beautybranche is te vinden op www.vakbeursuiterlijkeverzorging.nl. Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is op 20, 21 en 22 januari 2018 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Elke beursdag zijn de deuren geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Beautyprofessionals kunnen hun e-ticket(s) aanvragen via www.evenementenhal.nl/uv-go.   

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed