Twee bijzondere sprekers tijdens de FNV MOOIDag op maandag 1 oktober in Den Bosch

Twee bijzondere sprekers tijdens de FNV MOOIDag op maandag 1 oktober in Den Bosch

Niemand minder dan top hairstylist en make-upartist Leco van Zadelhoff en beautyexpert en make-upartist Amanda Rijff zullen op maandag 1 oktober hun opwachting maken in het ochtendprogramma van de FNV MOOIDag 2018. Wil jij ook jouw kennis en netwerk vergroten? Blok dan 1 oktober alvast in je agenda en mis het niet!

Negende editie voor de FNV MOOIDag

De FNV MOOIDag is na 8 voorgaande edities ondertussen geen onbekend evenement meer in de branche. Tijdens deze leerzame én leuke dag uit kunnen professionals uit de uiterlijke verzorging zich blijven ontwikkelen door kennis te maken met nieuwe trends, technieken, informatie, leveranciers en producten uit hun vakgebied. Het ochtendprogramma met sprekers Leco van Zadelhoff en Amanda Rijff belooft een energieke en leerzame start te worden van deze 9e FNV MOOIDag.

Wat kun je verwachten?

Naast Leco van Zadelhoff en Amanda Rijff in het ochtendprogramma, staat ook de rest van de dag in het teken van inspiratie, informatie en ontmoeting met o.a.:

– Inspirerende sprekers en diverse Look & Learns uit jouw vakgebied.

– Een uitgebreide markt met mooie producten en leuke kortingen.

– Een goed verzorgde dag met heerlijke hapjes en drankjes.

– Netwerkmogelijkheden met collega’s en leveranciers uit de branche.

– Informatie en advies over zaken als werk en inkomen.

En nog veel meer!

Weer een MOOIe locatie

Na precies vijf jaar gaan we met de FNV MOOIDag weer terug naar Noord-Brabant en wel naar evenementenlocatie 1931 in ’s-Hertogenbosch. Dit rijksmonument nabij de historische binnenstad heeft een rijke en bijzondere geschiedenis als eerste overdekte veemarkt van Nederland. Vandaag de dag is 1931 een moderne en sfeervolle evenementenlocatie waar mensen elkaar, net als vroeger, nog steeds ontmoeten. Een MOOIe en bijzondere locatie dus om samen te komen voor de FNV MOOIDag 2018.

Laatste nieuws

De komende weken wordt meer van het programma bekend gemaakt en zal de inschrijving van start gaan. Mis dit niet en volg het laatste nieuws op onze website, facebook– en twitterpagina. Zet jezelf ook alvast op aanwezig op de evenementpagina van de FNV MOOIDag 2018 en nodig je collega’s uit. We ontmoeten je graag op maandag 1 oktober, tot dan!

MOOI als je je blijft ontwikkelen!

Meer informatie lees je op www.fnvmooidag2018.nl

De FNV MOOIDag wordt mede mogelijk gemaakt door het CvAE en het SF voor Opleiding en Ontwikkeling.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed