TOP HAIR-workshops en ‘Schnittfabrik’ Vakbeurs TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf 10 & 11 maart

TOP HAIR-workshops en ‘Schnittfabrik’ Vakbeurs TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf 10 & 11 maart

TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf plaatst op 10 en 11 maart het kappersambacht voor het voetlicht. Als toonaangevende beurs van de branche biedt ze meer dan alleen een compleet overzicht op de nieuwste trends en producten binnen de relevante thema’s barbering, beroepsartikelen, decoratie- en reclamemateriaal, dienstverlening, inrichting, haarstukken, cosmetische producten voor het haar, pruiken, gereedschap en wellness-producten; tijdens het omvangrijke vakprogramma presenteert de internationale kappersbeurs, die in 2018 voor het eerst met een nieuwe naam en een nieuw logo de hallen 4, 5, en 6 zal beslaan, bijzondere foren voor een levendige uitwisseling van ervaringen en een op de praktijk afgestemde kennisoverdracht. Zo biedt de Schnittfabrik in hal 4 bezoekers een exclusieve blik over de schouders van topkappers, terwijl in de nieuw opgezette workshoparea’s in de hallen 4 en 5 inspirerende interpretaties van de huidige kapsels en kleuringen worden getoond.

Hal 4 en 5: workshops met nieuwe structuur

Vier podia, twee hallen – op nieuwe locaties en met een nieuwe indeling zal het veelzijdige aanbod van de TOP HAIR-workshops voor het eerst in de hallen 4 en 5 worden gepresenteerd. Op zaterdag van 12.20 uur tot 19.30 uur en op zondag van 9.20 uur tot 17.50 uur wordt het hele pakket aan inspiratie en praktijkkennis voor de dagelijkse salonwerkzaamheden geboden – en wel, zoals te verwachten van TOP HAIR, parallel op vier podia en vrijwel doorlopend. Op het programma staan onder meer de topteams van Artègo, Capelli Group, Chi, Compagnia della Bellezza, Eslabondexx Color, Fischbach & Miller, Frank Brormann, GHD, Glynt, Goldwell, Hair Concepts, Kemon, L’anza, L’Oreal, Label.m, Mike Karg, Moroccanoil, New Flag, Amika, Paul Mitchell, Pivot Point, Super Brillant, Tigi, Toni & Guy, Vitality’s en Wella.

Hal 4: tips, trucs en technieken bij de Schnittfabrik

De kunst van het kappen – of het nu met de schaar, de tondeuse, de haarsnijmachine of met het mes is – wordt ook dit jaar weer bij de Schnittfabrik in hal 4 gevierd. Op zaterdag tussen 12.30 uur en 18.30 uur en op zondag tussen 10.00 uur en 17.00 uur laten experts als Dana Wittmann, Daniel Golz, Maik Kaiser, Mike Karg en Paul Mitchell, en de teams van Compagnia della Bellezza en Tondeo Cut and Style tijdens sessies van elk een half uur waarin ze pointen, slicen, laagjes aanbrengen of met de tondeuse aan de slag gaan, bezoekers over hun schouders meekijken. Bovendien hebben de vakbezoekers de mogelijkheid om de experts vragen te stellen over de tips en trucs die ze hebben getoond.

Alle programma-highlights in één oogopslag met de TOP HAIR-app

Passend bij de nieuwe opzet van de beurs heeft ook de app voor TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf een nieuwe opzet gekregen. De functionaliteit waarmee het beursbezoek optimaal kan worden voorbereid, ongeacht de locatie en tijdstip, blijft onaangetast. Eenmaal geïnstalleerd biedt de TOP HAIR-app voor en tijdens de beurs onder meer een interactieve hallenplattegrond, een exposantenlijst en een programmaoverzicht. De app kan gratis worden gedownload via: http://www.top-hair-international.com/app.

Het TOP HAIR-ticket: alle programmaonderdelen voor één prijs

Met een geldige entreekaart zijn alle programmaonderdelen van TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf inclusief. Een online aangeschafte dagkaart kost 78 euro, een doorlopende kaart voor de gehele beurslooptijd 118 euro (resp. 83 euro en 122 euro aan de beurskassa).

Meer informatie over TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf krijgen bezoekers via de hotline +49 211-4560-7615 of via internet op www.top-hair-international.com en www.facebook.com/TOPHAIRDieMesse.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed