TOP HAIR Düsseldorf – DIE MESSE

TOP HAIR Düsseldorf – DIE MESSE

Nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe hallen: Europa’s toonaangevende beurs maakt zich op voor de toekomst

Om goed voorbereid te zijn op de toekomst, presenteert Europa’s toonaangevende beurs voor het kappersambacht zich met een nieuwe opzet.  Naast de verhuizing naar de hallen 4, 5 en 6 en een volledig nieuw logo, moet ook de naam voor een frisse wind zorgen. Tijdens het tweede weekend van maart 2018 draagt het evenement voor het eerst de naam TOP HAIR Düsseldorf – DIE MESSE.

“Na 13 edities was de tijd rijp voor enkele veranderingen. Voor de ruim 35.000 bezoekers waren de tot nu toe gebruikte hallen eenvoudigweg te klein. Vanaf het voorjaar van 2018 staan ons drie hallen ter beschikking die garant staan voor een uitzonderlijke ambiance. Door gebruik te gaan maken van de hallen 4, 5 en 6 kunnen we onze klanten nog meer ruimte, meer comfort en een kwalitatief hoogwaardige service bieden,” aldus een enthousiaste Michael Degen, Executive Director van Messe Düsseldorf. “Door de optimale indeling van de hallen kunnen we zowel de huidige vraag naar meer ruimte als het bestaande kwaliteitsniveau van het evenement waarborgen.” Passend bij dit alles wordt ook een nieuw logo geïntroduceerd.

“De unieke succesformule van TOP HAIR Düsseldorf, met de combinatie van vakbeurs, shows, workshops, Schnittfabrik, Barber’s Corner en congres, blijft uiteraard overeind. “We hechten bijzonder veel waarde aan de hoge kwaliteit van het aanbod, dat we gezamenlijk met onze partner TOP HAIR International GmbH ook voor 2018 verder zullen ontwikkelen. Dankzij dit partnerschap komen beurs-knowhow, vakkennis en het directe  contact met het kappersambacht bijeen. Hierdoor kunnen we het programma op de behoefte van de kappers toesnijden en ook in de toekomst het hoge niveau van dit evenement garanderen.”

Michael Degen

Programma van topniveau nu in drie hallen

Het grote podium voor de shows is in hal 6 gepland. Twee workshops en het ordersegment zullen in hal 5 te vinden zijn en hal 4 zal onderdak bieden aan het directe verkoopsegment, de overige twee workshops, de Schnittfabrik, het congres en de Barbers’ Corner.

TOP HAIR Düsseldorf – DIE MESSE biedt ook in de toekomst precies dat wat kappers voor hun bijscholing en inspiratie nodig hebben. Met een hoge identificeringsfactor en een fantastische presentatie is en blijft het evenement in Düsseldorf onontbeerlijk voor de branche.

Meer informatie over TOP HAIR Düsseldorf is te vinden op www.top-hair-international.de

TOP HAIR Düsseldorf is uitsluitend voor vakbezoekers toegankelijk.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed